Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових і шампанських виноматеріалів(2003) Кошеленко, Олена; Гречко, Ніна Яківна; Гержикова, Вікторія Григорівна; Толстенко, Дмитро ПетровичДокумент Дослідження впливу рас дріжджів на якість білих ігристих вин(2016) Ільїн, Ілля Миколайович; Гречко, Ніна Яківна; Бабич, Ірина МихайлівнаУ процесі дослідження було вивчено вплив рас дріжджів на хімічний склад та формування аромату білих ігристих виноматеріалів; The research studied the effect of yeast races on the chemical composition and flavor formation of white sparkling wine.Документ Виробництво вина типу «Херес»(2000) Непокритов, Олег Іванович; Гречко, Ніна ЯківнаІсторичний огляд одержання вин типу херес. Традиційна іспанська технологія - одержання виноматеріалів та вин. Основні марки вин. Особливості хересних дріжджів. Вплив хімічних і біохімічних процесів під час хересування вина. Технологія приготування вин типу херес на Україні. Вимоги до винограду та виноматеріалів Дослідження способів та режимів хересування і їх вплив на якість готової продукції. Historical overview obtain wines such as sherry. Traditional Spanish technology - reception and wine tasting . Major brands of wines. Features heresnyh yeast. Effect of chemical and biochemical processes during heresuvannya wine. Technology Cooking wines such as sherry in Ukraine . Requirements for grapes and wine Research methods and modes heresuvannya and their impact on the quality of the finished product.Документ Зміна компонентів біохімічного складу при виготовленні грушевих виноматеріалів(2008) Литовченко, Оксана; Локванець, Олександр Вадимович; Гречко, Ніна ЯківнаОдним з найголовніших процесів при виготовленні вина є бродіння сусла, що характеризується багатоманітністю біохімічних перетворень, внаслідок яких утворюються речовини, котрі визначають органолептичні властивості продукту. Оскільки даних про динаміку змін цих речовин при виробництві плодових вин, зокрема на основі груш мало, ми проводили дослідження саме в цьому напрямку.Документ Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових вин(2002) Кошеленко, Олена; Гречко, Ніна Яківна; Толстенко, Дмитро ПетровичОдним із недоліків якості при формуванні і витримці столових вин і виноматеріалів є підвищена здатність до окислювання, а саме, до окислювального покоричневіння. One of the drawbacks in the formation of quality and endurance of table wine and wine have increased ability to oxidation, namely, oxidation pokorychnevinnya.Документ Вплив грунту на якісні характеристики винограду та виноматеріалу(2014) Бабич, Ірина Михайлівна; Гречко, Ніна ЯківнаЗнання закономірностей впливу екологічних факторів на зростання, розвиток, урожайність виноградної рослини і якість продукції - теоретична і практична основа агроекологічного районування, за допомогою якого вирішують цілий ряд важливих практичних завдань. Knowledge of patterns of influence of environmental factors on growth, development, yield of grapes and quality products - theoretical and practical basis agroecological zoning by which solve a number of important practical problems.