Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
27 результатів
Результати пошуку
Документ Методи виокремлення закладів ресторанного господарства від конкурентів та залучення нових гостей в контексті здорового способу життя(2022) Нікітюк, Анастасія Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Коваль, Ольга ВолодимирівнаУ роботі наведено способи удосконалення організації харчування для компенсації цукрового діабету в закладах ресторанного господарства. The paper presents ways to improve the organization of nutrition to compensate for diabetes in restaurants.Документ Перспективні шляхи впровадження smart технологій у структуру готельних підприємств(2019) Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Кононко, Діна КостянтинівнаНами були досліджені сучасні напрямки розвитку готельного господарства в Україні та світі. Встановлено, що оснащення закладів готельного господарства smart технологиями дозволить підвищити якість проживання гостей та максимально забезпечити індивідуальні потреби споживачів. Визначено, що елементами технологій «розумний дім» доцільно оснащати системи пожежогасіння, водопостачання, клімат-контролю. We have investigated the modern directions of development of the hotel business in Ukraine and the world. It was determined that the introduction of smart technology in hotels will improve the quality of service and fully meet the individual needs of guests. It was determined that the technology of "smart home" should be installed on fire extinguishing systems, water supply, climate control.Документ Перспективні напрямки розширення анімаційних послуг у закладах готельного господарства(2019) Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Хоменко, Анастасія АнатоліївнаНами розглянуто ринок рекреаційного анімаційного сервісу, що пропонується в закладах готельного господарства закордоном. З метою розширення анімаційного сервісу для готелів сімейного типу нами запропоновано впровадити дитячі анімаційні програми навчально-розважального характеру. We studied the market of recreational animation service, which is offered in hotel enterprises abroad. In order to expand the animation service for family-type hotels, we have proposed to introduce children's animation programs of educational and entertainment character.Документ Перспективні напрямки розширення спортивно-оздоровчих послуг в індустрії гостинності(2019) Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Янішевський, Владислав ВіталійовичСпортивно-оздоровчі та оздоровчі послуги є затребуваними серед споживачів готельного продукту. Актуальним є розширення послуг рекреації в готельних підприємствах. Перспективним є надання послуг спелеотерапії. Sports and recreation services are in demand among the consumers of the hotel product. The urgent task is to expand the services of recreation in hotel enterprises. The promising direction in the hotel business is the provision of speleotherapy services.Документ Технологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення(2018) Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга ВолодимирівнаРозглянуто перспективні напрямки розширення асортименту кондитерської продукції. Встановлено, що актуальним є розроблення технології продукції спеціального та функціонального призначення. Нами запропоновані удосконалені технології бісквітів з використанням нетрадиційної рослинної сировини. Considered promising areas of expansion of the range of confectionery products. It was established that the development of technology products for special and functional purposes is relevant. We have proposed improved technology sponge cake using non-traditional plant materials.Документ Ems (electric muscle stimulation) тренування як складова в формуваннi здорового способу життя(2018) Беценко, Олена Анатоліївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаПроаналізовано Ems (electric muscle stimulation) терапію, як перспективний напрям для формування здорового способу життя. Встановлено, що програми перебування в готелях стають все більш різноманітними і крім різних курсів лікування пропонується широкий вибір комплексів оздоровчих та відновлюючи сил послуг.Документ Аспекти впровадження системи безпеки НАССР в закладах ресторанного господарства(2018) Коваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія ВацлавівнаСистеми управління безпечністю харчових продуктів застосовують практично в усьому світі як надійний захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. В Україні оцінювання та контроль якості продукції закладів ресторанного господарства здійснюють за допомогою вимірювальних, експертних та соціологічних методів, затверджених в установленому порядку. Food safety management systems are used practically throughout the world as a reliable consumer protection against the dangers that may accompany food products. In Ukraine, the assessment and quality control of the products of the restaurant industry institutions are carried out with the help of measuring, expert and sociological methods, approved in the established manner.Документ Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовах(2018) Коваль, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаГотельно-ресторанна сфера як одна з високорентабельних галузей світової економіки, у ХХІ ст. є провідним напрямом економічного і соціального розвитку багатьох країн. Для дослідження застосовувались аналітичні методи і способи наукового пізнання теоретичних аспектів готельно-ресторанного господарства. Hotel-restaurant sphere as one of the most profitable sectors of the world economy, in the XXI century. is the leading direction of economic and social development of many countries. The research used analytical methods and methods of scientific knowledge of the theoretical aspects of hotel and restaurant economy.Документ Застосування продуктів переробки кунжуту в технології бісквітів зі статусом «функціональний продукт»(2018) Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга ВолодимирівнаҐрунтуючись на світовому досвіді можна виділити три напрямки розроблення функціональних продуктів: внесення в рецептуру фізіологічно-функціональних сировинних інгредієнтів; зміна рецептури традиційних виробів з метою зниження шкідливих компонентів; збагачення традиційних харчових продуктів шляхом введення в рецептуру БАД.Документ Визначення окремих показників безпеки рослинної сировини, що використовується у виробництві кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства(2017) Коваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія ВацлавівнаПроведено дослідження вмісту нітратів нітратоміром «СОЕКС», встановлено зниження вмісту нітратів і нітритів під час технологічної обробки залежно від режимів, тривалості обробки і виду сировини. Research nitrate nitrate "SOEKS" The decrease of nitrate and nitrite in the technological treatment depending on the mode, duration of treatment and type of material.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »