Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Підготовлена вода та її вплив на алкогольні напої
    (2020) Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович
    Кондиціювання підготовленої води дає змогу оптимізувати мікро- елементний склад в межах регламентованих показників і тим самим покращити якість і стійкість готової продукції. Conditioning of prepared water allows to optimize the micro-element composition within the regulated indicators and thus improve the quality and stability of finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Очищення сортівок у горілчаному виробництві
    (2020) Пивоваров, Олексій Андрійович; Ніщун, Роман; Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Челишева, Надія Михайлівна
    Визначено основні та додаткові способи обробки водно-спиртових сумішей, які сприяють наданню готовій продукції кришталевого блиску, нейтрального горілчаного аромату і м'якого смаку. The main and additional methods of processing water-alcohol mixtures, which help to give the finished product a crystal shine, neutral vodka aroma and mild taste, are identified.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення та аналіз норм втрат спирту етилового в лікеро-горілчаному виробництві
    (2020) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Олійник, Світлана Іванівна; Рубан, Ігор Андрійович
    Розроблено та впроваджено науково-обґрунтовані норми втрат спирту та рекомендації щодо удосконалення технологічних режимів, обладнання для зменшення фактичних втрат спирту в лікеро-горілчаному виробництві, в тому числі під час: виробництва горілок, горілок особливих, напоїв лікеро-горілчаних; виробництва напівфабрикатів; регенерації вугільної батареї; підготовки декоративних елементів для внесення їх в пляшку з лікеро-горілчаним напоєм. Developed and implemented scientifically sound norms of alcohol losses and recommendations for improving technological regimes, equipment to reduce the actual loss of alcohol in alcoholic beverage production, including during: production of vodka, special vodka, alcoholic beverages; production of semi-finished products; coal battery regeneration; preparation of decorative elements for making them in a bottle of alcoholic beverage.
  • Ескіз
    Документ
    Уточнення вимог до пакування лікеро-горілчаної продукції
    (2020) Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович
    Впровадження уточнених вимог до розливу готової продукції до ДСТУ 4256:2003 та ДСТУ 4257:2003 дасть змогу виробникам розливати горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані у пляшки або інші одиниці упаковки, які відповідають затвердженим у встановленому порядку показникам безпеки, забезпечують вимоги щодо безпечності та якості готової продукції, згідно з чинним законодавством та чинними нормативними документами.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості закупорювальних засобів для лікеро-горілчаного виробництва
    (2019) Ковальчук, Володимир Петрович; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Встановлено, що необхідно проводити оцінку якості закупорювальних засобів за органолептичними та фізикохімічними показниками водно-спиртового настою або їх окремих елементів. It is established that it is necessary to evaluate the quality of the closures by the organoleptic and physicochemical parameters of the water-alcohol infusion or their individual elements.
  • Ескіз
    Документ
    Стан нормативної бази забезпечення виробництва у лікеро-горілчаній галузі
    (2018) Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович
    Аналіз сучасного стану нормативної документації у лікеро-горілчаному виробництві. Analysis of the modern state of regulatory documentation in the distilleryproduction.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінювання якості закупорювальних полімерних засобів у лікеро-горілчаному виробництві
    (2018) Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович
    Запропоновано прискорений метод випробування закупорювальних полімерних засобів з дозувальним пристроєм. Аccelerated test method of capping polymeric agents with a metering device.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження національного стандарту на екстракти плодові та ягідні для лікеро-горілчаного виробництва
    (2014) Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович
    Впровадження Національного стандарту на екстракти плодові та ягідні для лікеро-горілчаного виробництва обумовлено створенням комплексної наукової нормативної бази для експертної оцінки продуктів харчування. ДСТУ 7482:2013 встановлює вимоги до екстрактів за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками, вмістом токсичних елементів, а також регламентує єдині норми і вимоги до правил приймання, методів контролювання, зберігання екстрактів та методів контролю. The introduction of the National Standard for fruit and berry extracts for distillery production is due to the creation of a comprehensive scientific normative base for the expert assessment of food products. DSTU 7482:2013 sets the requirements for extracts according to organoleptic, physico-chemical, microbiological indicators, content of toxic elements, and also regulates common norms and requirements for acceptance rules, methods of control, extraction storage and control methods.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування фільтрувально-сорбційних матеріалів під час знезалізнення та деманганації технологічної води у виробництві лікеро-горілчаної продукції
    (2010) Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Опанасюк, Тетяна Іванівна
    Досліджено гранульоване бітумінозне активне вугілля марки Centaur та штучні кристалічні цеоліти марок Crystal-Right 100 та Crystal-Right 200 під час знезалізнення та деманганації води у лікеро-горілчаному виробництві. Питомий об’єм очищеної води, об./об.: Centaur – 700, Crystal-Right 100 – 1000, Crystal-Right 200 – 1200 при цьому ступінь регенерації для: Centaur становить 55 - 60%, Crystal-Right 100 та Crystal-Right 200 становить 90 – 95%.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження іонітів для видаляння органічних сполук з технологічної води у виробництві лікеро-горілчаної продукції
    (2009) Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович
    Встановлено ефективність видалення органічних сполук з технологічної води для лікеро-горілчаного виробництва крупнопористими іонітами-органопоглиначами марок Purolite А500Р та Purolite А860 становить 80-98 % у порівняні з активним вугіллям марки Фільтрасорб F-300 (контрольний зразок) – 50-90 %. Ступінь регенерації становить 90-95% у порівнянні з активним вугіллям – до 40 %. The efficiency of removing organic compounds from technological water for the distillery production of large porous organoleptic ion exchangers of the brands Purolite A500P and Purolite A860 is 80-98% compared to the active charcoal of the brand Filtrazorb F-300 (control sample) - 50-90%. The degree of regeneration is 90-95% compared to activated carbon - up to 40%.