Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 16
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу бродіння дріжджового пшеничного тіста під тиском
    (2015) Кравченко, Олександр Іванович; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович
    В сучасних умовах виробництва одним з основних завдань розвитку харчової промисловості є інтенсифікація технологічних процесів, у тому числі зміною фізико-хімічних якостей природної сировини різними методами при забезпеченні якісної продукції. In modern conditions of production one of the major challenges of the food industry is the intensification of processes, including changing the physical and chemical properties of natural materials by various methods while ensuring quality products.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження іноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів
    (2014) Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович; Кравченко, Олександр Іванович; Рачок, Віталій Вікторович
    Хлібопекарська промисловість є однією з перших за витратами енергетичних та матеріальних ресурсів на проведення технологічних операцій. Виробництво хлібопекарської продукції пов'язане зі значними витратами часу від початку до закінчення технологічного циклу. Впровадження нових прискорених технологій дозволяє спростити технологічний процес виробництва продукції, забезпечити економію енергетичних та матеріальних ресурсів. Bakery industry is one of the first cost of energy and material resources for manufacturing operations. Manufacture of bakery products associated with a significant amount of time from the beginning to the end of the process cycle. The introduction of new technology to facilitate accelerated technological process of production, to provide economy of energy and material resources.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення впливу витрат енергії під час замішування дріжджового тіста на якість готових виробів
    (2014) Кравченко, Олександр Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
    На формування структури хлібопекарного тіста значний вплив має режим замішування тіста. Оптимізація замішування тіста по частоті обертання місильних органів є одним із завданням оптимізації режиму замісу. Вирішення цього завдання зводиться до пошуку особливостей у зміні інтегральних параметрів, що характеризують протікання замішування залежно від частоти обертання місильних органів. Найбільш часто вживаним інтегральним параметром є питома робота замісу, розрахунок значень якої проводять при досягненні моменту готовності тіста. On the formation of the structure of baking dough is greatly influenced by mode dough. Optimizing dough mixing on speed-enforcement is one of the tasks of optimizing the mix mode. The solution to this problem is reduced to finding the features in the change of integral parameters characterizing the flow mixing depending on the speed of mixing. The most commonly used parameter is the integral specific work of mixing, the calculation of values which is carried out at the moment of reaching the readiness of dough.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження інноваційних способів тістоготування та оброблення дріжджового тіста
    (2014) Кравченко, Олександр Іванович; Рачок, Віталій Вікторович; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
    Впровадження запропонованого способу виробництва та розробленої конструкції змішувально-бродильно-формувального агрегату дозволяє значно скоротити технологічний процес виробництва хлібопекарської продукції, зменшити кількість технологічного обладнання в лінії, зменшити капіталовкладення на приміщення які займає лінія. Implementation of the method of production and develop design mixing-fermentation-forming unit can significantly reduce the manufacturing process of baking products, reduce the number of process equipment in the line, reduce capital expenditures on the premises occupied by the line.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження інноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів
    (2014) Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович; Кравченко, Олександр Іванович; Рачок, Віталій Вікторович
    Впровадження запропонованого способу виробництва та розробленої конструкції змішувально-бродильно-формувального агрегату дозволяє значно скоротити технологічний процес виробництва хлібопекарської продукції, зменшити кількість технологічного обладнання в лінії, зменшити капіталовкладення на приміщення які займає лінія. Implementation of the method of production and develop design mixing-fermentation-forming unit can significantly reduce the manufacturing process of baking products, reduce the number of process equipment in the line, reduce capital expenditures on the premises occupied by the line.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення ефективності використання енергетичних та матеріальних ресурсів в хлібопекарській промисловості
    (2014) Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Десик, Микола Григорович; Губеня, Олексій Олександрович; Кравченко, Олександр Іванович
    Запропонована інноваційна технологія та обладнання знизили матеріальні та енергетичні витрати виробництва хліба, значного скоротили тривалість виробничих процесів зі збереженням якості готової продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання процесу замішування тіста в двовальній тістомісильній машині
    (2014) Кудінова, Олександра Олександрівна; Кравченко, Олександр Іванович; Литовченко, Ігор Миколайович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
    Використовуючи програмний пакет Flow Vision, нами виконано моделювання процесу замішування тіста для різних конструкцій робочих органів безперервної дії. By using the software package Flow Vision, we performed simulations kneading process for different designs of continuous work.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив питомої роботи замішування на ефективну в'язкість дріжджового тіста
    (2014) Рачок, Віталій Вікторович; Кравченко, Олександр Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
    Тривале бродіння дріжджового тіста з точки зору досягнення структурно-механічних властивостей, характерних для вибродженого тіста, можна замінити інтенсивним механічним впливом під час замішування. Застосування інтенсивного механічного оброблення тіста під час замішування дозволяє скоротити процес бродіння тіста перед обробленням і надати тісту відповідні структурно-механічні властивості. Prolonged fermentation dough in meeting the structural and mechanical properties characteristic vybrodzhenoho dough can be replaced by intense mechanical action during mixing. The use of heavy mechanical handling dough during the kneading process reduces the fermentation of dough to dough processing and provide appropriate structural and mechanical properties.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив роботи витраченої під час замішування на якість дріжджового тіста
    (2014) Кравченко, Олександр Іванович; Теличкун, Володимир Іванович
    Раціональним режимом є замішування з витратою питомої роботи 25 Дж/г що відповідає 15 хв. на лабораторній установці з частотою обертання робочих органів 0,8 об/с, ці умови є сприятливими для подальшого оброблення тіста. Rational mode is mixing with the consumption share of 25 J / g, which corresponds to 15 min. on a laboratory setup with speed working of 0.8 rev / s, these conditions are favorable for further refinement of the test.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження течії тіста в формувальному каналі матриці методом математичного моделювання
    (2012) Булавка, О. В.; Кравченко, Олександр Іванович; Теличкун, Володимир Іванович
    Головна ідея статті використання програмного забезпечення для дослідження впливу геометричних параметрів формувального каналу на характеристики потоку та виконання завдання по його оптимізації. The main idea of the article is The main idea of the article is using the software for study the effect of geometrical parameters on the channel forming flow characteristics and the task of optimization.