Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 26
  • Ескіз
    Документ
    Питання формування здоров’я формувальної поведінки cтудентської молоді
    (2019) Кундєєва, Галина Олексіївна
    Досліджено засади здоров'яформувальної поведінки студентської молоді як пріоритетного завдання сучасної освіти. Запропоновано методичні і організаційні підходи до формування здорового способу життя студентства та збереження здоров'я студентської молоді. Визначено відтворення здоров'я даного контингенту як одного з пріоритетів вищої професійної освіти, адаптування до умов навчально-виховного процесу здоров`язберігаючих педагогічних технологій, що забезпечили б ефективну реалізацію орієнтування студентської молоді на здоровий спосіб життя. Проаналізовано заходи щодо розробки спеціальної комплексної програми, яка забезпечує збереження і підтримання здоров'я студентства за умов виховання у студентів особистісних якостей, що забезпечують піднесення здоров'яформувальної поведінки. Наголошено на необхідності зміни концепції державної освіти щодо зміцнення здоров’я населення як тріади: виховання у дитинстві, освіта в школі та вищих навчальних закладах та просвіта у зрілому віці. Вся тріада «виховання-освіта-просвіта» в Україні повинна бути здоров’яформувальною, тобто, чому б і де б людина не навчалася – все повинно бути спрямовано на формування свідомого ставлення до здоров’я.
  • Ескіз
    Документ
    Управління якістю підприємства
    (2020) Кундєєва, Галина Олексіївна; Топчій, Катерина В’ячеславівна
    Проаналізовано теоретичні аспектів концепції система управління якістю підприємства. Запропонуванні пропозицій відносно покращення системи управління якістю на підприємстві. Обґрунтовано систему управління якістю підприємства як систему, яку необхідно доповнити впровадженням низки мотиваційних заходів, а це потребує не тільки кваліфікованих фахівців, а й необхідність зацікавити їх ефективно реалізовувати свій потенціал. Theoretical aspects of the concept of enterprise quality management system are analyzed. Proposing proposals for improving the quality management system in the enterprise. The quality management system of the enterprise is substantiated as a system that needs to be supplemented by the introduction of a number of motivational measures, and this requires not only qualified specialists, but also the need to interest them to effectively realize their potential.
  • Ескіз
    Документ
    Економіко-соціальні аспекти розвитку вітчизняної харчової промисловості
    (2019) Кундєєва, Галина Олексіївна; Соломка, Ольга Миколаївна
    Досліджено сучасний стан та розвиток вітчизняної харчової промисловості, визначено її соціальне спрямування. Розкрито специфіку державного регулювання ринку харчових продуктів та проблему органічного та виваженого поєднання адміністративних і економічних методів державного регулювання. Запропоновано розширити важелі державного регулювання харчової промисловості соціально-культурними – формуванням культури здоров’я та здоров’язберігаючої поведінки людини, що забезпечить створення відповідного попиту на ринку продовольства.
  • Ескіз
    Документ
    Органічне виробництво - тенденція сучасного розвитку АПК України
    (2015) Кундєєва, Галина Олексіївна
  • Ескіз
    Документ
    Продовольча безпека і нутриціологія
    (2014) Кундєєва, Галина Олексіївна
    Одним із найважливіших соціально-економічних завдань суспільства є створення гідних умов існування її громадян, в першу чергу, шляхом задоволення нагальної потреби людини в їжі з метою збереження здоров'я населення. Кількісний і якісній раціон харчування визначається, як доступністю продовольства, так і наявністю продовольчих продуктів, а саме наявність і доступність продовольства є необхідною умовою продовольчої безпеки держави. One of the most important socio-economic problems of society are create decent living conditions of its citizens, primarily by meeting urgent needs for food in order to maintain health. quantitative and high-quality diet is defined as the availability of food and availability of food products, such as the availability of food is a necessary condition for food security.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційне прогнозування як методичний інструментарій маркетингу новацій
    (2010) Кундєєва, Галина Олексіївна
    Розглянута динамічна модель ринкової рівноваги на ринку споживчих товарів та ринку новацій. Проаналізовано обґрунтування вибору напрямів інноваційної діяльності та здійснення інноваційного процесу. Considered a dynamic model of market equilibrium in the market of consumer goods and market innovations. Analyzed the rationale for the choice of innovation activities and carry out innovation process.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи подолання торговельного монополізму на ринку м'яса України
    (2010) Кундєєва, Галина Олексіївна
    Розглянута сучасна ситуація на ринку м’яса, здійснений порівняльний аналіз вітчизняного та американського ринків м’яса та м’ясопродуктів. Запропоновано створення на даному ринку умов, близьких до досконалої конкуренції.
  • Ескіз
    Документ
    До питання продовольчого забезпечення домогосподарств
    (2011) Кундєєва, Галина Олексіївна
    Досліджена диференціація рівня стану продовольчого забезпечення населення залежно від ступеня наближеності до повного задоволення фізіологічних потреб в продуктах харчування. Запропоновано оцінювати рівень продовольчого забезпечення домогосподарств по критерію – інтегральний рівень фізичної доступності продовольства. Studied the difference in the state of food security of the population, depending on the degree of closeness to the complete satisfaction of physiological needs for food. Proposed to assess the level of household food security criterion - integrated level of physical availability of food.
  • Ескіз
    Документ
    Адаптивна система керування температурним режимом роботи колонної дифузійної установки
    (2011) Кундєєва, Галина Олексіївна
    Рассмотрены круг факторов и их влияние на обеспечение продовольственной проблемы. Проанализированы структура общих доходов и расходов домохозяйств Украины. Предложены необходимые изменения в фискальной политике государства. Розглянуто коло факторів та їх вплив на забезпечення продовольчої проблеми. Проаналізовано структура загальних доходів та витрат домогосподарств України. Запропоновано необхідні зміни у фіскальній політиці держави. Сonsidered range of factors and their impact on the provision of food problems. The structure of total revenue and expenditure for Ukraine. A necessary changes in fiscal policy of the state
  • Ескіз
    Документ
    Особливості інноваційної діяльності підприємств м’ясної промисловості
    (2010) Кундєєва, Галина Олексіївна
    Проаналізовано особливість конкурентноспроможності виробництва м’ясної продукції. Розглянута структура витрат на інноваційну діяльність м’ясопереробних підприємств Feature analyzes the competitiveness of meat products. The structure of expenditure on innovation meat processing plants.