Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження стандартів HACCP у закладах ресторанного господарства(2024) Фефелов, Денис Володимирович; Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Михайлов, Богдан Володимирович; Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ дослідженні підкреслено важливість впровадження HACCP у закладах ресторанного господарства для забезпечення безпечності харчових продуктів та підвищення довіри споживачівДокумент Система управління безпечністю харчових продуктів для громадського харчування(2023) Гусєв, Данило Антонович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлов, Богдан Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті розглянуто комплексний підхід до впровадження системи НАССР у громадському харчуванні, зосереджений на управлінні ризиками, ідентифікації небезпек та критичних контрольних точок для забезпечення безпечності харчових продуктівДокумент Поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide(2023) Третяк, Михайло Сергійович; Польовик, Володимир Вікторович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлов, Богдан Володимирович; Михайлова, Ольга ВіталіївнаУ роботі досліджено поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide із акцентом на вдосконалення маринування для досягнення високих органолептичних показників і подовження терміну зберіганняДокумент Система НАССР для HoReCa(2021) Михайлов, Богдан ВолодимировичУ тезах доповіді висвітлені питання аналізу організації безпеки здорового харчування в закладах ресторанного господарства. Автор акцентував увагу на те, що система харчової безпеки є важливою складовою для здоров’я нації. Адже підчас пандемії важливо приділяти достатньо уваги не тільки якості сировини, безпечності продукту а й умовам його споживання. The abstracts of the report highlight the issues of analyzing the organization of healthy food safety in restaurants. The author emphasized that the food security system is an important component for the health of the nation. After all, during a pandemic, it is important to pay enough attention not only to the quality of raw materials, the safety of the product, but also to the conditions of its consumption.Документ Вплив пандемії на діяльність ресторанного бізнесу(2022) Михайлов, Богдан Володимирович; Румянцева, Ірина БогданівнаУ тезах доповіді висвітлені питання впровадження підприємствами харчової промисловості під час пандемії COVID-19 та її економічних наслідків інновацій, починаючи від меню з QR-кодом і запроваджуючи варіанти самовивозу та доставки до повних організаційних змін. The abstracts of the report highlight the implementation of innovations by food industry enterprises during the COVID-19 pandemic and its economic consequences, starting from menus with a QR code and introducing self-pickup and delivery options to complete organizational changes.Документ Спеціальні програми-передумови системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Михайленко, Владлена Миколаївна; Михайлов, Богдан ВолодимировичМетою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.