Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Розробка харчових продуктів геродієтичного призначення
    (2021) Ярмош, Тетяна Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Обґрунтовано впровадження функціональних продуктів харчування, які за своєю дією матимуть значущий біологічний ефект на організм старіючої людини, а також забезпечуватимуть поживними речовинами і виконуватимуть профілактичну функцію.The introduction of functional foods that will have a significant biological effect on the body of an aging person, as well as provide nutrients and perform a preventive function.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні зміни в готельно-ресторанному бізнесі в умовах пандемії
    (2021) Нікітіна, Тетяна Андріївна; Богуславський, Олександр Володимирович
    Сьогодні готельно-ресторанний бізнес повинен функціонувати у форс-мажорних обставинах, в умовах пандемії, з постійними обмеженнями діяльності через карантин, накладений державами. Така ситуація спостерігається у всьому світі. Інноваційним проривом, виходом із цієї непростої ситуації стало активне впровадження комп’ютеризації, Інтернет-технологій, Інтернет-сервісів, які допомагають існуванню ресторанного бізнесу сьогодні, та відкриває нові можливості для просування свого товару на ринок.Today, the hotel and restaurant business must operate in force majeure, in a pandemic, with constant restrictions on activities due to quarantine imposed by states. This situation is observed all over the world. An innovative breakthrough, a way out of this difficult situation was the active introduction of computerization, Internet technologies, Internet services, which help the existence of the restaurant business today, and opens up new opportunities for promoting your goods to the market.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні
    (2021) Греба, Софія Романівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    У наш час готельно-ресторанна справа це стрімко розвиваюча та одна із найбільш затребуваних та найпрестижніших галузей, що приносить величезні прибутки як в Європі, так і по всьому світу. Цей бізнес як одна із складових туризму, має свій вплив і на український ринок. Запровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанний бізнес приводить до збільшення кількості гостей, а також до пошуку нових оригінальних рішень керування бізнесом. Nowadays, the hotel and restaurant business is a rapidly developing and one of the most demanded and prestigious industries, it brings huge profits both in Europe and around the world. This business, as one of the components of tourism, has its impact on the Ukrainian market. The introduction of innovative technologies in the hotel and restaurant business leads to an increase in the number of guests, as well as to the search for new original business management solutions.
  • Ескіз
    Документ
    Екологізація, як інновація в готельно-ресторанному господарстві
    (2021) Боровик, Тетяна Миколаївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Значення екологізації готельно-ресторанних послуг у сучасних умовах набуває величезного значення у зв’язку з еко трендом на збереження довкілля, підвищенням попиту на екологічно безпечні товари та послуги. Все більше споживачів обирають засіб розміщення або заклад харчування звертаючи увагу не тільки на ціни та місце розташування, а й на прагнення готелю чи ресторану знизити свій вплив на навколишнє середовище.The importance of greening hotel and restaurant services in modern conditions is of great importance in connection with the eco-trend towards preserving the environment, increasing demand for environmentally friendly goods and services. More and more consumers are choosing accommodation or catering, paying attention not only to prices and location, but also the desire of a hotel or restaurant to reduce its impact on the environment.
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність облаштування зарядних станцій для електромобілів при готельних підприємствах
    (2021) Лакома, Катерина Михайлівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    У теперішній час тренд на екологічний продукт став актуальним у будь-якій сфері, не виключення і готельне господарство. Щоб відповідати цій тенденції, готельний бізнес повинен розширювати свої послуги. І однією з таких є облаштування заправних станцій для електромобілів поруч з готельним підприємством, що не лише буде відповідати вимогам часу, але й допоможе збільшити прибуток.Currently, the trend for an ecological product has become relevant in any area, and the hotel industry is no exception. To keep up with this trend, the hospitality business must expand its services. And one of these is the arrangement of filling stations for electric vehicles near the hotel, which will not only meet the requirements of the time, but will also help increase profits.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації як складова конкурентоспроможності готельного підприємства
    (2020) Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Досліджується підвищення конкурентопридатності готельного продукту за рахунок впровадження інноваційних готельних послуг і технологій обслуговування, які сприятимуть забезпеченню конкурентоспроможності готельного підприємства на ринку. Increasing the competitiveness of the hotel product through the introduction of innovative hotel services and service technologies that will help ensure the competitiveness of the hotel business in the market.
  • Ескіз
    Документ
    Системи відеоконференцій на підприємствах готельної індустрії
    (2020) Чмигова, Надія Владиславівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Розглядаються системи відео конференцій як інновація на підприємствах готельної індустрії. Досліджується економічна вигода від проведення різних тематичних заходів з використання новітніх відео конференцій. Video conferencing systems are considered as an innovation in the hotel industry. The economic benefits of conducting various thematic events using the latest video conferences are explored.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний маркетинг в готельно-ресторанній справі
    (2019) Сахненко, Катерина Олександрівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Досліджено інноваційний маркетинг в готельно-ресторанній справі.