Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі, кафедра технології консервування
    (2023) Черненко, Віктор Юрійович; Писарєв, Максим Григорович; Бут, Сергій Анатолійович
    Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі. Making semi -finished products from young potatoes.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі
    (2023) Лощиць, Юлія Ігорівна; Писарєв, Максим Григорович; Крижановський, Станіслав Йосипович
    Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі. Improving the technology of production of semi -finished products from potatoes.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі
    (2023) Завалкевич, Надія Віталіївна; Писарєв, Максим Григорович; Бут, Сергій Анатолійович
    Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі. Investigation reduction of energy costs in the technology of semi -finished products made of potatoes,
  • Ескіз
    Документ
    Використання картоплі сорту Беллароза у виробництві сушених напівфабрикатів
    (2015) Бандуренко, Галина Михайлівна; Писарєв, Максим Григорович
    Проведено оцінку біохімічного складу та функціональних властивостей бульб сорту Беллароза. Встановленні оптимальні режими попередньої підготовки та сушіння картоплі даного сорту при виробництві напівфабрикатів. The estimation of biochemical composition and functional properties of tubers variety Bellaroza. The optimal modes of preconditioning and drying of potato varieties in the production of semi-finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості отримання сушеного напівфабрикату з молодої картоплі
    (2015) Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Досліджено особливості хімічного складу молодої картоплі, кінетику її сушіння. Встановлено, що найбільш доцільним є сушіння конвективним способом при температурі 70ºС, що дозволило отримати напівфабрикат з високими якісними показниками. Іnvestigated features chemical composition of young potato, kinetics of drying. Found that the most appropriate is convective drying at 70ºC, it is possible to obtain semi-finished product with high quality performance.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості виробництва сушеної картоплі комбінованим способом
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Дубковецький, Ігор Володимирович; Писарєв, Максим Григорович
    Досліджено комбінований спосіб сушіння картоплі, який здійснюють шляхом комбінування інфрачервоного опромінювання з конвекцією. При цьому затрати на процес сушіння знижуються на 35 %. Доведено переваги якісних показників картоплі, висушеної комбінованим способом. Investigated the combined method of drying the potato, which is performed by a combination of infrared radiation with convection. This drying process costs are reduced by 35%. Proven benefits of quality indicators potatoes, dried combined method.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх страв
    (2015) Карпік, Лариса; Писарєв, Максим Григорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна
    Встановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених овочевих напівфабрикатів з моркви, картоплі, буряка та гарбуза. Досліджено процес обжарювання одержаних напівфабрикатів та їх використання у виробництві закусочних та обідніх страв. Optimal reception modes partially dehydrated vegetable semi carrots, potatoes, beets and pumpkin. The process of frying the obtained semi-finished products and their use in the production of snackbars and lunch dishes.