Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
48 результатів
Результати пошуку
Документ Соціальні мережі як механізм розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу(2021) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія ОлександрівнаУ тезах розглянуто використання соціальних мереж для розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу.Документ Гостинність як перспективний складник сфери послуг(2021) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто сучасний стан сфери послуг, яку забезпечують вітчизняні підприємства готельно-ресторанного господарства.Документ Застосування пальчикового проса у безглютенових стравах для ресторанів та аюрведичних кафе(2021) Фролова, Наталія Епінетівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Губар, Тетяна Миколаївна; Макалюк, Карина ОлександрівнаРозглянуто питання використання пальчикового проса як безглютенової поліфункціональної зернової сировини з біологічно цінним нутрієнтним комплексом у технологіях страв і напої для ресторанів та аюрведичних кафе. The issue of using finger millet as a gluten-free multifunctional grain raw material with a biologically valuable nutrient complex in food and beverage technologies for restaurants and Ayurvedic cafes is considered.Документ Розроблення нових кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства(2021) Лакома, Катерина Михайлівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах розглянуто питання збагачення кондитерських виробів мікронутрієнтами. Theses examine the issue of enrichment of confectionery products with micronutrients.Документ Використання екстрактів рослинної сировини у технології світлого пива(2023) Грицай, Євгеній Володимирович; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто використання нетрадиційної рослинної сировини як альтернативи хмелю у пивоварінні.Документ Біологічна стійкість квасу та способи її підвищення(2023) Чечуга, Анна Вікторівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто перспективні способи підвищення біологічної стійкості квасу, зокрема з використанням природніх речовин з бактерицидною та антисептичною дією.Документ Використання методу QFD для оцінювання взаємозв’язку побажань споживачів та технологічних вимог(2022) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах проаналізовано використання методології QFD, що включає управління та планування для швидкого й ефективного визначення пріоритетів очікувань клієнтів, на підприємстві з виробництва кондитерських виробів.Документ Оптимізація рецептурної композиції сухої компоненти рослинного напою за симплекс-методом(2020) Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Сироватко, Юлія МиколаївнаУ тезах розглянуто оптимізацію рецептурної композиції для рослинних аналогів молока з бобової та горіхової сировини за симплекс-методом.Документ Застосування методики КАНО для визначення потреб споживачів у виробництві пісочного печива «Дамське намисто»(2022) Андреєва, Марина Дмитрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах досліджено задоволення потреб споживачів з використанням методики Кано.Документ Дослідження впливу сливового порошку на властивість бісквітного напівфабрикату(2023) Свинтак, Валерія Олегівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання часткової заміни борошна пшеничного у рецептурі бісквітних напівфабрикатів нетрадиційною сировиною, а саме сливовим порошком.