Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Соціальні мережі як механізм розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу
    (2021) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія Олександрівна
    У тезах розглянуто використання соціальних мереж для розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу.
  • Ескіз
    Документ
    Гостинність як перспективний складник сфери послуг
    (2021) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    Розглянуто сучасний стан сфери послуг, яку забезпечують вітчизняні підприємства готельно-ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування пальчикового проса у безглютенових стравах для ресторанів та аюрведичних кафе
    (2021) Фролова, Наталія Епінетівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Губар, Тетяна Миколаївна; Макалюк, Карина Олександрівна
    Розглянуто питання використання пальчикового проса як безглютенової поліфункціональної зернової сировини з біологічно цінним нутрієнтним комплексом у технологіях страв і напої для ресторанів та аюрведичних кафе. The issue of using finger millet as a gluten-free multifunctional grain raw material with a biologically valuable nutrient complex in food and beverage technologies for restaurants and Ayurvedic cafes is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення нових кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства
    (2021) Лакома, Катерина Михайлівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    У тезах розглянуто питання збагачення кондитерських виробів мікронутрієнтами. Theses examine the issue of enrichment of confectionery products with micronutrients.
  • Ескіз
    Документ
    Використання екстрактів рослинної сировини у технології світлого пива
    (2023) Грицай, Євгеній Володимирович; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто використання нетрадиційної рослинної сировини як альтернативи хмелю у пивоварінні.
  • Ескіз
    Документ
    Біологічна стійкість квасу та способи її підвищення
    (2023) Чечуга, Анна Вікторівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто перспективні способи підвищення біологічної стійкості квасу, зокрема з використанням природніх речовин з бактерицидною та антисептичною дією.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу сливового порошку на властивість бісквітного напівфабрикату
    (2023) Свинтак, Валерія Олегівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто питання часткової заміни борошна пшеничного у рецептурі бісквітних напівфабрикатів нетрадиційною сировиною, а саме сливовим порошком.
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність та перспективність удосконалення технології збивних кондитерських виробів
    (2024) Запорожан, Алла Леонідівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    У тезах розглянуто питання використання аквафаби у технологіях збивних кондитерських виробів традиційної консистенції – ніжного суфле, з поліпшеним рецептурним і нутрієнтним складом
  • Ескіз
    Документ
    Соняшникова олія збагачена пряно-ароматною сировиною
    (2024) Кущ, Людмила Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    У тезах розглянуто питання використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання біологічно цінних олій методом холодного пресування зі збереженням всього нутрієнтного потенціалу вихідної сировини. Запропонована технологія отримання рослинної олії, збагаченої біологічно активними речовинами червоного перцю, може бути рекомендована для впровадження у закладах ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    SWOT-аналіз як інструмент управління якості у виробництві маргаринової продукції
    (2023) Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Федорова, Аліна Павлівна
    У тезах розглянуто впровадження SWOT-аналізу як інструменту управління організацією для розроблення стратегії, спрямованої на збільшення конкурентоспроможності та досягнення успіху на ринку