Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості харчування дітей з алергією до білків коров’ячого молока(2024) Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаОхарактеризовано причини поширеності харчових алергії, наведено особливості харчування дітей з алергією до білків коров’ячого молокаДокумент Технологічні особливості використання батату при виробництві дієтичних хлібних виробів(2022) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Миколів, Іван Михайловичпроаналізовано переваги використання бульб батату у виробництві дієтичних хлібних виробів.Документ Аналіз харчової цінності гастрономічно-туристичного продукту «Kyiv pie»(2022) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівнапроаналізово харчову цінність та туристичний потенціал нового гастрономічного символу столиці України - випічки "Kyiv pie".Документ ТОВ «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА» – один із найбільших виробників та постачальників натуральних харчових барвників в Україні(2022) Полевик, Ольга; Івчук, Надія Павлівна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаПроаналізовано особливості використання природних харчових барвників ТОВ «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА» у виробництві оздоровчих харчових продуктів. Компанія є одним з найбільших виробників та постачальників натуральних харчових барвників в Україні, для виготовлення яких використовує високоякісні інгредієнти та технологічний супровід щодо застосування своїх продуктів.Документ Особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у період дистанційного навчання(2022) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Івчук, Надія ПавлівнаРозглянуто особливості викладання дисципліни «Проектування харчових виробництв» у НУХТ в період карантину із використанням таких он-лайн ресурсів як платформа Moodle та застосунок Zoom.Документ Перспективи застосування ягід та листя вишні повстистої в оздоровчому харчуванні(2020) Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаНаведена характеристика біохімічного складу ягід та листя вишні повстистої, зазначено напрями їхнього застосування в оздоровчому харчуванні.Документ Застосування дозувального обладнання в технологіях збагачених харчових продуктів(2020) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Миколів, Іван МихайловичНаведено переваги та недоліки застосування різних типів дозувального обладнання в технологіях збагачених харчових продуктів.Документ Особливості гастрономічних фестивалів, присвячених стравам української кухні(2020) Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаНаведена характеристика гастрономічних фестивалів, що проводяться на території України і присвячені стравам національної кухні. Characteristics of gastronomic festivals to be held in the territory of Ukraine and related to the local cuisine is given.