Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження закономірності зміни активності амілолітичних ферментів в процесі солодорощення сої
    (2007) Олексійчук, Олександр; Олексієнко, Софія; Хіврич, Борис Іванович; Тодосійчук, Сергій Романович
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу каталітичної дії ліполітичних ферментів на якісні показники ліпідів солоду із сої
    (2007) Олексійчук, Олександр; Українець, Анатолій Іванович; Хіврич, Борис Іванович
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу дихання зерна сої під час солодування
    (2004) Арсенюк, Ірина Сергіївна; Тарасенко, Андрій Вікторович; Коцюба, Валентина Федорівна; Олексейчук, Олексій Вікторович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович
    При солодуванні зерна відповідно до інтенсивності дихання подається необхідна кількість холодного повітря, що дає змогу підтримувати кисневий і температурний баланс. Соя — нетрадиційна сировина для виробництва солоду. За хімічним складом вона істотно відрізняється від злакових і бобових культур за співвідношенням білків, жирів і вуглеводів. In soloduvanni grain according to the intensity of breathing submitted the required number of cold air, allowing oxygen and maintain temperature balance. Soya - alternative raw materials for the production of malt. The chemical composition is significantly different from cereal and legume crops in the ratio of proteins, fats and carbohydrates.
  • Ескіз
    Документ
    Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої
    (2005) Хіврич, Борис Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович
    Наведено результати дослідження процесів замочування та пророщування зерна сої з метою підвищення якості солоду. Investigation results of soaking and sprouting processes of soybeans with the aim of increasing soy malt quality are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів миття і замочування зерна сої в процесі солодорощення
    (2005) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Хіврич, Борис Іванович
    Представлено результати досліджень з визначення раціональних режимів миття і замочування зерна сої в процесі солодорощення. The investigation results of the rational washing and soaking methods of soy malting are presented.