Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
42 результатів
Результати пошуку
Документ Гостинність як перспективний складник сфери послуг(2021) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто сучасний стан сфери послуг, яку забезпечують вітчизняні підприємства готельно-ресторанного господарства.Документ Тренди крафтових технологій сучасної індустрії харчування(2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаЗа останні роки такі інновації, як обробка під високим тиском, вакуумне пакування та ультразвукова обробка, ще більше підвищили якість, безпеку та різноманітність оброблених харчових продуктів. А дослідженні основні тенденції харчової промисловості та пов’язані з ними технологічні рішення підтверджують актуальність роз-роблення та впровадження альтернативних способів вироб-ництва крафтової продукціїДокумент Контроль якості послуг закладів гостинності(2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаЗавданням українських закладів гостинності є створення системи якісного обслуговування, що дозволить забезпечити надання конкурентоздатних послуг. Вирішення можливо досягнути кількома способами: – застосування американської моделі інтер-націоналізації,за якої споживач має можливість отримання гарантованого рівня сервісу; – створення якісних послуг із чітким дотриманням параметрів комфортностіДокумент Вплив рецептурних компонентів на інтенсивність бродіння тіста з вівсяного толокна(2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаВстановлено, що застосування ГДЛ та казеїну сприяє інтенсифікації процесу спиртового бродіння, про що свідчить більш активне накопичення діоксиду вуглецю. При цьому сумарна кількість виділеного СО2 за 90 хв бродіння тіста з вівсяного толокна збільшується у 2,5 рази порівняно з контрольним зразком в результаті гідролітичного розкладу крохмалю толокнаДокумент Доцільність та перспективність удосконалення технології збивних кондитерських виробів(2024) Запорожан, Алла Леонідівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах розглянуто питання використання аквафаби у технологіях збивних кондитерських виробів традиційної консистенції – ніжного суфле, з поліпшеним рецептурним і нутрієнтним складомДокумент Актуальність впровадження системи НАССР для виробництва хлібних виробів(2022) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаДокумент Перспективний спосіб випікання вівсяного хліба(2023) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаДосліджено питання випікання аглютенового хліба з вівсяного толокна в частковому вакуумі. The issue of baking gluten-free bread from oat bran in a partial vacuum was investigated.Документ Тренди готельного бізнесу(Тренди готельного бізнесу / В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова, О. М. Тищенко, А. О. Різник // Сталий розвиток: погляд молоді : матеріали І міжнародної науково-практичної конференції для студентів і молодих вчених, 28 лютого 2020 р., м. Київ. – Київ : Українсько-американський університет Конкордія, 2020. – С. 12–16, 2020) Доценко, Віктор Федорович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія ОлександрівнаУ тезах розглянуто світові тренди індустрії гостинності, трансформацію попиту на туристичні та готельні продукти, що породжує нові форми організації та надання конкурентоспроможних послуг. The thesis deals with the global trends in the hospitality industry, the transformation of demand for tourist and hotel products, which gives rise to new forms of organization and the provision of competitive services.Документ Ягідна начинка для кондитерських виробів закладів ресторанного господарства(2019) Цирульнікова, Віта Валентинівна; Різник, Анастасія Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаДосліджено ефективність застосування технології желефікації для виготовлення термостабільних начинок для кондитерських виробів закритого типу в закладах ресторанного господарства. The efficiency of the use of the gelification technology for the manufacture of thermostable fillings for confectionery products of the closed type in the restaurants was investigated.Документ Спортивно-розважальний комплекс як додаткова послуга в сфері гостинності(2019) Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія ОлександрівнаДосліджено перспективи організації спортивно-розважальних комплексів на базі вітчизняних закладів готельного господарства.