Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Продукти ферментативної модифікації крохмалю та їх застосування
    (2003) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Кузнєцова, Інга Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології мальтодекстринів
    (2004) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення просторової будови крохмалю методами комп’ютерної хімії
    (2001) Качковський, О. О.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Дегтярьов, Леонід Сергійович
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи інтенсифікації процесу ферментативного гідролізу крохмалю
    (2004) Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Штангеєва, Надія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво рідких цукропродуктів із крохмалевмісної сировини
    (2004) Кузнєцова, Інга Володимирівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна
  • Ескіз
    Документ
    Отримання мальтозних сиропів із крохмалю
    (2006) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Досліджено кінетику ферментативного зцукрювання в залежності від витрат ферментних препаратів, їх співвідношення та місця введення пуллуланази в ході процесу зцукрювання. Визначено оптимальні витрати зцукрюючого ферментного препарату β-амілази та пуллуланази для отримання мальтозних продуктів певного вуглеводного складу. Встановлено, що суттєвий вплив на ефективність ферментативного зцукрювання має перемішування гідролізатів в ході процесу. The kinetics of enzymatic saccharification according to the cost of enzyme preparations, their relations and the injection site pullulanase during saccharification process. The optimum flow saccharifying enzyme preparation of β-amylase and pullulanase for certain products maltose carbohydrate composition. Found that a significant impact on the efficiency of enzymatic saccharification has hydrolysates stirring during the process.