Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології заморожування ягід малини
    (2021) Мороз, Анастасія Олександрівна; Новойтенко, Ірина; Шутюк, Віталій Володимирович
    Як показує дослід впливу різних способів заморожування малини найбільш ефективним є шокове заморожування розсипом та у цукровому сиропі з додаванням аскорбінової кислоти. Для кращої якості заморожених ягід малини необхідно дотримуватися режимів на всіх етапах заморожування і зберігання – спочатку її швидко охолодити до температури 0…5 °C, заморожування у 18…23 % цукровому сиропі при температурі –30…–40 °С і зберігати при температурі близько – 23 °C.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуванням
    (2019) Цвік, Вікторія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
    В матеріалах розглянуто особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуванням. Встановлено, що одним з найважливіших етапів переробки овочів перед заморожуванням є бланшування. Даний процес дуже енергоємний і тому перспективним є використання нетермічних способів бланшування. The materials considered the features of blanching of plant raw materials before freezing. It is established that one of the most important stages of the processing of vegetables before freezing is blanching. This process is very energy intensive and therefore promising is the use of nonthermal blending methods.
  • Ескіз
    Документ
    Використання бланшування перед заморожуванням харчових продуктів
    (2019) Цвік, Вікторія Сергіївна; Точона, Анастасія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В матеріалах розглянуто особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуванням. Встановлено, що одним з найважливіших етапів переробки овочів перед заморожуванням є бланшування. Даний процес дуже енергоємний і тому перспективним є використання нетермічних способів бланшування. The materials considered the features of blanching of plant raw materials before freezing. It is established that one of the most important stages of the processing of vegetables before freezing is blanching. This process is very energy intensive and therefore promising is the use of nonthermal blending methods.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку систем кріоконцентрування у виробництві соків
    (2015) Коваль, Марина Олександрівна; Лехнівська, Світлана Василівна; Швецова, Інга Володимирівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі наведено дослідження процесу кріоконцентрування соків з утворенням суспензії льоду проводять з позицій досягнення необхідних технологічних і органолептичних показників соків. In this paper the research process kriokontsentruvannya juices to form a slurry of ice carried from the position of achieving the necessary technological and organoleptic characteristics juices.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив заморожування на нутрієнтні і мікробіологічні властивості плодів та овочів
    (2013) Жарук, Тетяна Миколаївна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович
    Заморожування плодів і овочів сучасний спосіб консервування. Основна задача заморожування попередження мікробіологічних і хімічних змін в продуктах. В статті розглянуто вплив заморожування на властивості плодів та овочів. Freezing fruits and vegetables modern way of canning. The main objective of freezing prevent microbiological and chemical changes in foods. The paper considers the impact of freezing on the properties of fruits and vegetables.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології заморожування плодів та овочів
    (2012) Лановенко, Людмила Василівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    Зроблено аналіз сучасного стану ринку заморожених фруктів та овочів. Наведено перспективні напрями розвитку холодильних технологій для розширення асортименту продукції. The analysis of the current state of the market of frozen fruits and vegetables. An promising areas of refrigeration technology for expanding product range.