Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Модернізація сушильної установки для сушіння вижимок із яблук
    (2023) Фузік, Єгор Євгенійович; Якобчук, Роман Леонідович
    В результаті модернізації сушильної установки забезпечується якісне висушування вижимок, температуру сушильного агента, який виходить в атмосферу, можливо знизити до 80 °С, так як при більш низькій температурі можлива конденсація з вологих та гарячих вижимок. As a result of modernization of the drying plant, high-quality drying of pomace is ensured, the temperature of the drying agent released into the atmosphere can be reduced to 80 °C, since condensation from wet and hot pomace is possible at a lower temperature.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація процесу сушіння меланжу
    (2023) Ковтун, Радіон Вадимович; Якобчук, Роман Леонідович
    Оптимізація режимів сушіння та удосконалення конструкції сушарки є ефективними методами для інтенсифікації процесу сушіння меланжу. Результати дослідження підтверджують, що ці заходи дозволяють знизити витрати енергії та збільшити продуктивність сушарки і є важливими для підприємств харчових виробництв та інших галузей, де використовується сушення продуктів. Optimizing drying modes and improving the design of the dryer are effective methods for intensifying the melange drying process. The results of the study confirm that these measures can reduce energy costs and increase the productivity of the dryer and are important for food processing enterprises and other industries where food drying is used.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив способів сушіння ячменю на якість солоду
    (2022) Ротаєнко, Богдан Олександрович; Якобчук, Роман Леонідович
    Визначено вплив способів сушіння ячменю на основні його показники. Встановлено збільшення енергії та здатності зерна до проростання при сушінні його у шахтній сушарці. Introduced in the use of methods for drying barley on the main indicators. An increase in the energy and zdatnost of grain to germination with dryness in mine dryer has been established.
  • Ескіз
    Документ
    Вибір розміру, форми та матеріалу інертних частинок при сушіння харчових продуктів у киплячому шарі
    (2014) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович
    Виробництво дрібнодисперсних сухих продуктів, таких як натуральні барвники, продукти харчування, корма та інше, з мінімальними витратами енергетичних ресурсів є одним із важливих завдань у харчовій промисловості. Production of fine dry products such as natural dyes, food, feed, etc., with minimal cost energy is one of the important tasks in the food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Залишкові пивні дріжджі - перспектива використання
    (2005) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович
    Наведена перспектива використання сухих пивних дріжджів. Приведенная перспектива использования сухих пивных дрожжей. Present the prospect of using dried brewer's yeast.
  • Ескіз
    Документ
    Передумови вибору матеріалу і форми інертних тіл для сушіння рідких продуктів
    (Яровий, В. Л. Передумови вибору матеріалу і форми інертних тіл для сушіння рідких продуктів / В. Л. Яровий, Р. Л. Якобчук // Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : всеукр. науково- практ. конф., 16-17 травня 2013р. : [тези] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Х. : ХДУХТ, 2013. – С. 123-124., 2013) Яровий, Володимир Леонідович; Якобчук, Роман Леонідович
    Наведено передумови вибору форми і матеріалу інертних тіл при сушінні рідких продуктів в псевдозрідженому шарі. Shows prerequisites choice of form and material inert bodies during drying of liquid products in a fluidized bed.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення конструкцій барабанних сушарок для сушіння сипких харчових продуктів
    (2011) Яровий, Володимир Леонідович; Якобчук, Роман Леонідович
    Запропонована конструкція барабанної сушарки, що дозволяє забезпечити високі якісні показники висушеного продукту та зменшити енерговитрати на процес сушіння. The design of drum drier, which allows for high quality dried product performance and reduce energy consumption for the drying process.