Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Implementation of a safety and quality control system for sauce production(2023) Dudarev, Igor; Zaporozhets, Olena; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Omelchenko, MariiaДослідження спрямоване на визначення критичних точок контролю та коригувальних дій у процесі виробництва соусів, забезпечуючи відповідність принципам ХАССП для гарантування харчової безпеки та підвищення якості продукціїДокумент Improvement of the technology of alcoholic cocktails(2022) Omelchenko, Mariia; Kuzmin, Oleg; Niemirich, OleksandraДосліджено удосконалення технології коктейлів із застосуванням желатину для подовження терміну зберігання до 12 годин і розширення форматів реалізації. Приготування коктейлю «Pink Bubblegum Bear» покращує органолептичні властивості завдяки інноваційній подачі, яскравому кольору та пом’якшеному смакуДокумент Improvement of chocolate technology using natural dye curcumin(2022) Omelchenko, Mariia; Niemirich, Oleksandra; Kuzmin, OlegУ дослідженні розглядається заміна синтетичного барвника тартразину натуральним барвником куркуміном у технології темперованого шоколаду. Така заміна покращує антиоксидантні властивості, підвищує органолептичні показники та забезпечує користь для здоров’яДокумент Implementation of a system for monitoring the safety and quality of hot alcoholic mixed drinks(2023) Omelchenko, Mariia; Kuzmin, OlegУ дослідженні розроблено план НАССР для закладів, що готують гарячі алкогольні змішані напої, з метою забезпечення їх безпечності та якості. Визначено критичні контрольні точки (ККТ) на ключових етапах виробництва та зберігання, спрямованих на запобігання біологічним загрозам, таким як розвиток мікроорганізмів і накопичення токсинів. Підкреслено важливість впровадження систематичного моніторингу, коригувальних дій і процедур перевірки для мінімізації ризиків безпечності харчових продуктів, захисту споживачів та підвищення надійності операцій у сфері харчуванняДокумент Current state of development of restaurant facilities(2021) Stukalska (Ivanova), Nataliia; Omelchenko, MariiaToday, as never before, the restaurant business is actively fighting to preserve its own viability. Due to the coronavirus pandemic, most of the country's restaurant businesses were forced to close. However, the new industrial landscape created by COVID-19 is forcing the restaurant business to develop new creative mechanisms not only to maintain vitality, but also to develop that would allow them to adapt to the new realities of the external environment. Therefore, the work is devoted to the analysis of modern methods of reengineering of the main business processes in restaurant establishments.