Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Investigation of modern ingredients for the white sauce(2017) Sobin, Oleksii; Koretska, Iryna; Bahmach, Volodimir; Smirnova, ElizabethДокумент Influence of cold fruit powders spray drying on quality of fondant masses(2015) Ianchyk, Mariia; Niemirich, Oleksandra; Smirnova, ElizabethДокумент Use of extracts and powders of phytogenesis for improvement of functional properties of confectionery masses(2015) Ianchyk, Mariia; Niemirich, Oleksandra; Smirnova, ElizabethДокумент Technology of emulsion sauces using zucchini powder as stabilizer(2014) Studzinska, Marina; Smirnova, Elizabeth; Niemirich, OleksandraДокумент Flour confectionary products for people suffering from coeliac disease and diabetes(2013) Zuiko (Kulinich), Vira; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Smirnova, Elizabeth