Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Anti-age menu for hospitality industry(2022) Tsyrulnikova, Vita; Tyshchenko, Olena; Bloshchuk , YelyzavetaThe thesis deals with the patterns of anti-age nutrition and health effects, and perspectives of implementation of anti-age menu in hospitality industry.Документ Redox potential of oatmeal dough(2023) Riznyk, Anastasiia; Sylchuk, Tetiana; Tsyrulnikova, VitaАналіз фізико-хімічних та органолептичних показників якості напівфабрикатів і готової продукції виявив, що доцільно повністю замінити пшеничне борошно вівсяною клітковиною за умови додавання казеїну у кількості 5 % та глюкан-дельта-лактону у кількості 1%. Це співвідношення забезпечує необхідний питомий об'єм, пористість, стан м'якушки, зовнішній вигляд, смак і аромат безаглютенових хлібних виробівДокумент Analysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system(2024) Riznyk, Anastasiia; Tsyrulnikova, VitaПодальший розвиток системи HoReCa в сучасних умовах полягає у впровадженні сучасного підходу до планування та програмування сфери гостинності з обов’язковим залучення бізнес-експертів. Для підтримки стратегічного напрямку розвитку HoReCa формується нова модель українського ринку гостинності, орієнтована на інноваційний розвиток, міжнародні та конкурентні переваги ринкуДокумент Ukrainian superfoods for restaurant business(2024) Nasser, Diana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Tsyrulnikova, VitaThe thesis deals with the application of delicious and healthy superfoods in the menu of restaurant facilities for enrichment the chemical composition of culinary products with phytochemicalsДокумент Formation of the domestic market of gluten-free products in the context of sustainable development(2024) Riznyk, Anastasiia; Sylchuk, Tetiana; Tsyrulnikova, Vita; Dulka, Olha; Tyshchenko (Usatiuk), OlenaThis paper discusses the use of promising domestic raw materials in the technology of innovative agglutinin products that create a new generation of food products