Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
996 результатів
Результати пошуку
Документ Готельно-ресторанна справа у сучасній глобальній економіці(2024) Лявинець, Георгій МихайловичАналізується роль готельно-ресторанного бізнесу України в економічному розвитку, його вплив на зайнятість, ВВП та туризм. Розглянуто внесок сектора у залучення інвестицій, інновації та модернізацію. Особливу увагу приділено викликам і кризам галузі та інноваційним відповідям на них. Запропоновано стратегії управління кризами для підвищення стійкості та конкурентоспроможності галузі.Документ Готельно-ресторанний бізнес України: кризи та розвиток(2024) Лявинець, Георгій МихайловичДоосліджено роль готельно-ресторанного бізнесу в економічному розвитку України, його внесок у ВВП, зайнятість та туризм. Розглянуто вплив криз на галузь та можливості для зростання через інновації та державну підтримкуДокумент Автоматизація в готельно-ресторанній індустрії(2024) Лявинець, Георгій МихайловичДоосліджено роль автоматизації в готельно-ресторанній індустрії України. Розглянуто, як автоматизація та робототехніка підвищують ефективність, знижують витрати та покращують задоволеність клієнтів. Обговорено переваги та виклики впровадження автоматизації в галузі.Документ Вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі(2024) Лявинець, Георгій МихайловичДосліджено вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі. Розглянуто, як цифровізація, автоматизація та стійкий розвиток допомагають підприємствам ефективно реагувати на кризи та підвищувати конкурентоспроможністьДокумент Нетрадиційні види борошна як сировина борошняних сумішей(2024) Машовець, Михайло Юрійович; Лявинець, Георгій Михайлович; Губеня, В'ячеслав ОлександровичДосліджено використання нетрадиційних видів борошна для створення борошняних сумішей. Встановлено, що борошно з гарбуза, соняшника, коноплі та льону збагачує продукцію нутрієнтами, підвищуючи її якість. Підкреслено потребу в подальших дослідженнях для оптимізації складу сумішей.Документ Anti-age menu for hospitality industry(2022) Tsyrulnikova, Vita; Tyshchenko, Olena; Bloshchuk , YelyzavetaThe thesis deals with the patterns of anti-age nutrition and health effects, and perspectives of implementation of anti-age menu in hospitality industry.Документ Соціальні мережі як механізм розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу(2021) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія ОлександрівнаУ тезах розглянуто використання соціальних мереж для розвитку діяльності закладів ресторанного бізнесу.Документ Гостинність як перспективний складник сфери послуг(2021) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто сучасний стан сфери послуг, яку забезпечують вітчизняні підприємства готельно-ресторанного господарства.Документ Застосування пальчикового проса у безглютенових стравах для ресторанів та аюрведичних кафе(2021) Фролова, Наталія Епінетівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Губар, Тетяна Миколаївна; Макалюк, Карина ОлександрівнаРозглянуто питання використання пальчикового проса як безглютенової поліфункціональної зернової сировини з біологічно цінним нутрієнтним комплексом у технологіях страв і напої для ресторанів та аюрведичних кафе. The issue of using finger millet as a gluten-free multifunctional grain raw material with a biologically valuable nutrient complex in food and beverage technologies for restaurants and Ayurvedic cafes is considered.Документ Розроблення нових кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства(2021) Лакома, Катерина Михайлівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах розглянуто питання збагачення кондитерських виробів мікронутрієнтами. Theses examine the issue of enrichment of confectionery products with micronutrients.