Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Фактори розвитку і поширення гастрономічного туризму(2024) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Пелекайс, Анастасія РудольфівнаДокумент Роль міжнародних організацій та професійних асоціацій у розвитку винного та гастрономічного туризму(2021) Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Розвиток гастрономічного туризму в Україні в період пандемії Covid-19(2021) Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Гастрономічні тренди нематеріальної культурної спадщини як туристичні ресурси України у міжнародному та національному контексті(2022) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Вогулкіна, Дар’я ВікторівнаДокумент Гастрономічний туризм як складова концепції розвитку туристичної сфери(2024) Паламарчук, Володимир Віталійович; Сологуб, Юрій ІвановичВсе більше науковців досліджують місцеву кухню як невід'ємну частину туристичного досвіду. Сучасні досвідчені мандрівники прагнуть особистісного зростання та самореалізації, обираючи напрямки, які забезпечать їм незабутні враження. Туристи все частіше шукають емоційної стимуляції, причому не лише від продукту, а й від емоційного співвідношення ціни та якості.Документ Сирний туризм на Закарпатті(2018) Петренко, Марина Вікторівна; Батиченко, Світлана ПавлівнаРозглянуто поняття сирного туризму. Розкрито особливості сирного туризму на Закарпатті. Проаналізовано основні центри сирного туризму та сирного маршруту Закарпаття. The concept of cheese tourism is considered. The features of cheese tourism in Transcarpathia are revealed. The main centers of cheese tourism and cheese route of Transcarpathia are analyzed.Документ Гонконг – гастрономічна столиця Азії(2018) Рябко, Аліна Василівна; Батиченко, Світлана ПавлівнаРозкрито питання кулінарних традицій Гонконгу. Проаналізовані національні страви, які найбільш повно передають місцеву культуру та традиції. Проаналізовані заклади, які виступають центрами гастрономічного туризму в Гонконзі. Question about the culinary traditions of Hong Kong discovered. Analyzed national dishes that characterize the local culture and traditions. Analyzed the institutions that are centres of gastronomic tourism in Hong Kong.Документ Еногастрономічний туризм Азії на прикладі Південної Кореї(2018) Прутова, Ксенія Олегівна; Батиченко, Світлана ПавлівнаВисвітлені питання традицій національної кухні Південної Кореї. Визначені основні центри гастрономічного туризму Південної Кореї. Розкриті питання гастрономічних фестивалів та свят у країні.Документ Гастрономічна мекка Азії – Сінгапур(2018) Пишинська, Ірина Вадимівна; Батиченко, Світлана ПавлівнаРозглянуто особливості туристичних потоків до Сінгапуру. Визначені особливості національної гастрономії Сінгапуру. Охарактеризовані основні гастрономічні маршрути. Features of tourist flows to Singapore are considered. The features of Singapore's national gastronomy are determined. The main gastronomic routes are described.Документ Culinary tourism – a growing trend in travel(2018) Korol, Miroslava; Primak, TatianaThe tendencies of gastronomic tourism are revealed.