Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 18
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження хімічного складу кондитерського напівфабрикату з порошком з моркви
    (2017) Янчик, Марія Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Янчик, Олена Петрівна
    Досліджено хімічний, мінеральний та вітамінний склад кондитерського напівфабрикату з порошком з моркви. Доведено, що використання порошку з моркви сприяє не лише формуванню споживних властивостей, а й підвищенню харчової цінності кондитерського напівфабрикату. The chemical, mineral and vitamin content of the confectionery semi-finished product with carrot powder is investigated. It is proved that the use of powder from carrots contributes not only to the formation of consumer properties, but also to increase the nutritional value of confectionery semi-finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Про можливість використання порошків із рослинної сировини для збагачення вершкових та білкових кремів
    (2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Возненко, Марина Андріівна
    Розглянута можливість використання порошку із банану та порошку із моркви у виробництві кремів. The possibility of using banana powder and carrot powder in the production of creams is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви
    (2011) Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Розроблено технологію збагачення вершкового масла, яка передбачає введенням до його складу поліфункціональної добавки порошку із моркви під час гомогенізації готового продукту. The thesis is devoted to development the technology of butter enrichment by introducing carrot powder (a polyfunctional additive) during the product’s homogenization in butter’s composition.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми збагаченого вершкового масла
    (2011) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Наведено результати досліджень впливу порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми вершкового масла. Показано переваги використання порошку холодного розпилювального сушіння при виробництві збагаченого вершкового масла. The results of studies of carrot powder spray drying cold plasma dispersion butter. Priorities have been set use of cold spray drying the powder in the manufacture of butter enriched.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла
    (2013) Жмура, Ірина; Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Проведений комплекс досліджень довів доцільність використання порошку із моркви для збагачення вершкового масла.The complex study demonstrated the feasibility of using the powder of carrot for the enrichment of butter.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив порошків із моркви різних способів сушіння на процеси харчового псування збагаченого вершкового масла
    (2009) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Досліджено вплив порошку із моркви на псування вершкового масла. The effect of carrot powder on the deterioration of butter has been investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Масляна паста з мікронутрієнтами моркви
    (2012) Рашевська, Тамара Олексіївна; Смоля, А. Л.
    Розроблено новий вид масляної пасти з мікронутрієнтами моркви. It was developed a new type of butter paste with carrot micronutrients.
  • Ескіз
    Документ
    Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Методом ІЧ Фур’є-спектроскопії вивчено вплив порошку із моркви на накопичення продуктів окиснення молочного жиру у збагаченому вершковому маслі під час його зберігання. Method of FTIR spectroscopy to study the effect of carrot powder on the oxidation of milk fat enriched with butter and freshly during storage.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексна оцінка якості вершкового масла, збагаченого порошком із моркви
    (2013) Дуля, Марія О.
    Зроблено оцінку вершкового масла, збагаченого порошком із моркви. Assessment made ​​of butter, enriched powder of carrots.
  • Ескіз
    Документ
    Исследование качества сливочного масла обогащенного порошком из моркови
    (2013) Иванов, Сергей Витальевич; Рашевская, Тамара Алексеевна; Вашека, Оксана Николаевна
    Методом микроструктурного анализа исследована микроструктура водной суспензии порошка моркови холодной распылительной сушки. В водной суспензии добавки выявлены участки фрактальных структур. Установлено позитивное влияние компонентов порошка моркови на изменения показателей структуры и консистенции сливочного масла, что объясняется формирование дополнительной вторичной структурной сетки между компонентами готового продукта. Microstructural analysis method to study the microstructure of an aqueous suspension of cold carrot powder spray drying. In aqueous suspension additives identified fractal structures. Is set a positive effect on the carrot powder components change structure and consistency of butter, which is explained the formation of additional secondary structural between the components of the finished product.