Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 18
  • Ескіз
    Документ
    Implementation of the production of craft soft drinks at the hospitality enterprise
    (2024) Yehorov, Andrii; Sharan, Larysa; Sharan, Andrii
    Квас – традиційний український напій, який відноситься до «здорових» напоїв і є улюбленим продуктом. Цей напій подобається споживачам різних вікових груп. Його традиційний рецепт включає різноманітні інгредієнти, але основними є вода, цукор і дріжджі, а також підсушений житній хліб тощо. Пропонуємо вдосконалити технологію приготування квасу з використанням етнічної та місцевої харчової сировини, а саме столового буряка та бузини. Тому, запровадивши в готелі власне виробництво крафтових безалкогольних напоїв, ми зможемо отримувати додатковий прибуток, продаючи продукцію через роздрібну мережу, співпрацюючи з іншими закладами гостинності та використовуючи її як сувенір чи комплімент від компанії
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення сухого напою для військовослужбовців та оцінка його якості
    (2024) Гаврилюк, Олександр Миколайович; Гойко, Ірина Юріївна
    Показано, що використання ягідної сировини в напою, який може використовуватись у складі раціонів харчування військовослужбовців (норма №15), забезпечує військових необхідними мікро- та макроелементами, впливає на формування гарних показників якості, сприяє розширенню асортименту страв у сухих пайках та урізноманітнює меню військовослужбовців.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення напою для військовослужбовців
    (2024) Гаврилюк, Олександр Миколайович; Гойко, Ірина Юріївна
    Розроблено напій, який може використовуватись у складі раціонів харчування норми №15 для забезпечення військовослужбовців, що ведуть бойові дії, необхідними біологічно активними речовинами, мікро- та макроелементами
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування використання ягідної сировини у виробництві напою для військовослужбовців
    (2023) Гаврилюк, Олександр; Гойко, Ірина Юріївна
    Напій з ягідної сировини - чорної смородини, обліпихи, червоної смородини, журавлини має чудові органолептичні властивості та допомагає покращити психоемоційний стан військовослужбовців.A drink made from berry raw materials - black currant, sea buckthorn, red currant, cranberry has excellent organoleptic properties and helps to improve the psycho-emotional state of military personnel
  • Ескіз
    Документ
    Prospects for the production of cream drinks
    (2023) Shumylo, Oleksiy; Tymchuk, Alla; Grek, Olena
  • Ескіз
    Документ
    Technological innovations in the production of CocaCola: the secrets of its success
    (2023) Nedilko, Vladislav; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn
    Компанія Coca-Cola докладає багато зусиль для збереження складу свого продукту в секреті. Вони використовують різні технології та процедури для захисту конфіденційної інформації, такі як фізичні засоби захисту, електронні системи безпеки та контракти з обмеженими правами доступу до конфіденційної інформації. Отже, хоча деякі інгредієнти Coca-Cola відомі, точний склад і пропорції інгредієнтів залишаються суворо охоронюваною таємницею компанії Coca-Cola.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення найбільш доцільних та раціональних параметрів процесу фільтрування ферментованого напою типу "Комбуча" за допомоги картонного фільтра Colombo 18
    (2023) Савчук, Роман Олександрович; Удодов, Сергій Олександрович
    Тези доповіді присвячені дослідженню процесу фільтрування ферментованого напою типу "Комбуча" за допомоги фільтра Colombo 18 із розміром пластин 200х200мм та комірок від 0,6 до із 10 мкм. Визначено найбільш доцільний до застосування фільтрувальний картон із розміром комірок 10 мкм та час фільтрування до 100 хв, що відповідає приблизно 500 -600 л відфільтрованого напою. The abstracts of the report are devoted to the study of the process of filtering a fermented drink of the "Kombucha" type using a Colombo 18 filter with a plate size of 200x200mm and cells from 0.6 to 10 microns. The most appropriate filter cardboard with a cell size of 10 μm and a filtering time of up to 100 minutes, which corresponds to approximately 500-600 liters of filtered drink, has been determined.
  • Ескіз
    Документ
    The relevance of craft beverage production based on buttermilk
    (2023) Shymanyuk, Illia; Grek, Olena; Tymchuk, Alla
    Relevant trend in craft production is the organization of complex processing of buttermilk into dessert drinks, including those with increased viscosity with various plant ingredients, the purpose of which is to enrich the product, give it a fuller taste, increase shelf life, and change organoleptic characteristics. Актуальним напрямом у крафтовому виробництві є організація комплексного перероблення маслянки на десертні напої, в тому числі з підвищеною в’язкістю із різними рослинними інгредієнтами, метою додавання яких є збагачення продукту, надання повноти смаку, підвищення термінів зберігання, зміна органолептичних показників.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури оздоровчого напою «Соннам»
    (2022) Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
    Безалкогольний напій є оптимальною формою харчового продукту, який варто використовувати для збагачення організму людини біологічно активними речовинами, необхідними всім верствам населення. Додавання в напій навіть невеликої кількості соків і екстрактів надає продукту приємний смак і аромат, характерний ягід або фруктів і збагачує раціон комплексом вітамінів, мікро- і макроелементів, поліфенолів, органічних кислот./Soft drink is the optimal form of food that should be used to enrich the human body with biologically active substances needed by all segments of the population. Adding to the drink even a small amount of juices and extracts gives the product a pleasant taste and aroma characteristic of berries or fruits and enriches the diet with a complex of vitamins, micro- and macronutrients, polyphenols, organic acids.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого вишневим та грушевим пюре
    (2020-11) Гоцуляк, Віталій Ярославович; Гойко, Ірина Юріївна
    Обгрунтовано використання пюре із вишні та груші у виробництві кисломолочного напою. The use of cherry and pear puree in the production of sour milk drink is substantiated