Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 35
  • Ескіз
    Документ
    Системи безпеки та системи управління доступом для готельних підприємств
    (2023) Сидоренко, Таїсія Сергіївна; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав Олександрович
    Проведено аналіз структури сучасних автоматизованих систем безпеки готельних підприємств
  • Ескіз
    Документ
    Концепція zero-waste в сфері готельного та ресторанного бізнесу
    (2023) Дочинець, Інга Вікторівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
    Обґрунтовано всі необхідні чинники, які б забезпечували високий рівень розвитку екологізації готельного та ресторанного бізнесу, наведено комплекс заходів, якими мають забезпечуватися екологічні норми
  • Ескіз
    Документ
    Використання QR-кодів у закладах ресторанного господарства
    (2015) Базалук, Лідія Борисівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Розглянуто перспективи застосування QR-кодів у закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Стратегічний розвиток закладів готельно-ресторанного господарства з елементами обслуговування дитячого контингенту в регіоні
    (2015) Логацька, Тетяна Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    У роботі досліджено розвиток закладів готельно-ресторанного господарства сімейного типу в Херсонській області
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика та класифікація готелів
    (2020) Дочинець, Інга Вікторівна; Ковальчук, Світлана Степанівна
    Охарактеризовано головні послуг - розміщення і харчування та надана класифікація готелів. The main services - accommodation and food and the classification of hotels are described
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційні технології в готелях
    (2019) Дочинець, Інга Вікторівна
    Проведено характеристику та переваги комп'ютерних систем, автоматизації готелів Characteristics and advantages of computer systems, hotel automation are conducted
  • Ескіз
    Документ
    Innovative cleaninmg tehnologies in the hotel industre
    (2019) Rohovets, Polina; Sobin, Oleksii
    Innovations in the hotel business are economically feasible and effective if they bring the hotel additional revenues, provide competitive advantages on the market, increase market share, reduce costs, improve the service process, increase the efficiency of work of separate units and the hotel as a whole. Modern hotels - a complex of various rooms with different hygienic and regime requirements. In order to cope with the appropriate volume of work, several cleaning services of different specialization are required. Інновації в готельному бізнесі економічно доцільні та ефективні, якщо вони приносять готелі додаткові доходи, забезпечують конкурентні переваги на ринку, збільшують частку ринку, знижують витрати, покращують процес обслуговування, підвищують ефективність роботи окремих підрозділів, а готель - як в цілому. Сучасні готелі - це комплекс різних залів з різними гігієнічними і режимовими вимогами. Для того, щоб впоратися з відповідним обсягом робіт, потрібні кілька послуг з очищення різної спеціалізації.
  • Ескіз
    Документ
    Готельне господарство України: сучасні тенденції розвитку
    (2018) Штома, Євген Валерійович; Мельник, Людмила Вікторівна
    Проаналізовані сучасні тенденції розвитку готельного господарства. The modern tendencies of hotel industry development are analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційні системи в закладх готельного та ресторанного господарств
    (2018) Ковешніков, Володимир Сергійович; Koveshnikov, Vladimir
    Розкриті питання впровадження інформаційних систем в закладах готельного та ресторанного господарств. Раскрыты вопросы внедрения информационных систем в учреждениях гостиничного и ресторанного хазяйств. Issues of implementation of information systems in hotels and restaurants are disclosed.
  • Ескіз
    Документ
    Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму
    (2018) Башинська, І.; Мельник, Людмила Вікторівна
    Розкриті питання організації та функціонування ресторанного господарства в готельних комплексах. The questions of organization and functioning of restaurant economy in hotel complexes are revealed.