Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка напівкопчених ковбасок використанням баранини і протеїну насіння коноплі(2022) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Софія Богданівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія ВолодимирівнаПредставлено результати оцінки харчової цінності напівкопчених ковбас з м’яса баранини та протеїном з насіння конопель.Документ Перспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванні(2021) Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь МиколайовичОписані результати досліджень напівкопчених ковбас з використанням продуктів переробки насіння конопель.Документ Розроблення рецептур напівкопчених ковбас з використанням білково-жирового наповнювача(2021) Рудюк, Віталій Петрович; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна ОлегівнаОписано дослідження рецептур напівкопчених ковбас з використанням, термостабільних білково-жирових продуктів, на основі сухих молочних концентратів.Документ Технологічні властивості сирних продуктів на основі білкових концентратів(2021) Рудюк, Віталій Петрович; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна ОлегівнаДосліджено технологію термостабільного сирного продукту на основі сухих молочних концентратів, для подальшого використання у рецептурах напівкопчених ковбас.Документ Вплив рослинних антиоксидантів на показники якості напівкопчених ковбасок(2021) Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія АндріївнаОписано дослідження антиоксидантної дії екстрактів чорної смородини та чорноплідної горобини у складі напівкопчених ковбас.