Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Використання комплексу β-циклодекстрину з йодом в складі м’ясних кулінарних виробах(2022) Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Мороз, Дар'я Олексіївна; Пасічний, Василь МиколайовичОписано вплив на функціонально-технологічні покзники м’ясних систем внесенням комплексу β-циклодекстрину з йодом.Документ Хімічний склад фрикадельок та фаршевих систем з вмістом β-циклодекстрину з йодом(2022) Пасічний, Василь Миколайович; Чебаненко (Омельченко), Христина ВолодимирівнаПредставлено результати досліджень м’ясних систем з вмістом β-циклодекстрину з йодом.Документ Вміст йоду в комплексах циклодекстрину з йодом(2022) Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Пасічний, Василь МиколайовичОписано результати досліджень вмісту йоду у комплексах циклодекстрину з йодом методом титрування.Документ Хімічний склад фрикадельок та фаршевих систем з вмістом β-циклодекстрину з йоду(2021) Пасічний, Василь Миколайович; Чебаненко (Омельченко), Христина ВолодимирівнаПроведего дослідження функціонально-технологічних показників фаршевих систем для фрикадельок з м'яса курчат-бройлерів з та без додавання комплексу β-циклодекстрину з йодом.