Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів(2021) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто використання порошку керобу у технологіях кондитерських виробів.Документ Дослідження хімічного складу порошку керобу різних сортів(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах проаналізовано хімічний склад порошку керобу, що використовується у кондитерських виробах.Документ Важливість показника активності води при зберіганні кондитерських виробів з порошком керобу(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто актуальність дослідження активності води у кондитерських виробах з використанням порошку керобу з метою встановлення позитивного його впливу гігроскопічні властивості виробів, на сповільнення процесів черствіння, підвищення біологічної цінності та подовження терміну придатності до споживання.Документ Вплив температурної обробки на технологічні властивості порошку керобу при виробництві кондитерських виробів(2022) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання впливу температурної обробки на технологічні властивості порошку керобу у виробництві кондитерських виробів.Документ Перспективи використання порошку керобу у виробництві кондитерських виробів(2023) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто використання порошку керобу як перспективного рослинного інгредієнту у виробництві харчових продуктів, особливо кондитерських виробів, для підвищення їхньої харчової цінності.Документ Показник глікемічності порошку керобу(2024) Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах наведено результати дослідження глікемічного індексу порошку керобу розрахунковим методом.