Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Investigation of the drying agent flow, trajectory, product span distance in the drying chamber of the A1-ARCH complex, as well as drying time(2019) Tufekchi, Valentyn; Okopna, YanaThe milk serum contains up to 50% of dry milk substances, which is 36% of its energy value, therefore the issue of its use in food for non-waste milk processing became especially relevant. One of the most effective ways to reduce serum losses and maximize the use of all its components is to organize its processing into long-stored concentrates - dry and condensed.Документ Дослідження аеродинамічних характеристик розпилювального комплексу з верхнім жалюзійним регулюванням потоку сушильного повітря(2022) Туфекчі, Валентин Іванович; Вересоцький, Юрій ІвановичНайбільш поширеним методом, що застосовується для отримання дрібнодисперсної харчової продукції, є процес сушіння. Сучасна тенденція розвитку сушильної технології – забезпечення максимальної інтенсифікації процесів розпилювального сушіння при одночасному поліпшенні якості матеріалу, що висушується.Документ Вплив жалюзійного розподілення теплоносія в дискових розпилювальних сушарках для молочних продуктів(2021) Туфекчі, Валентин Іванович; Вересоцький, Юрій ІвановичПроцес розпилювання характеризується сукупністю сил, що діють на струмінь чи плівку рідини, яка виходить з розпилювача. До них відносяться сили поверхневого натягу та сили нормального тиску газового середовища, що протидіють їм; сили інерції та в’язкості; сили тертя при взаємодії струменів з навколишнім середовищем. Взаємодія вказаних сил визначає динаміку розвитку процесу розпилення рідинних струменів чи плівок на краплини.Документ Дослідження масообмінних процесів та гідродинамічних характеристик розпилювальних сушильних комплексів(2019) Туфекчі, Валентин Іванович; Вересоцький, Юрій ІвановичМолочна сироватка містить у своєму складі до 50 % сухих речовин молока, що складає 36 % його енергетичної цінності, тому особливої актуальності набули питання використання її в харчових цілях при безвідходній переробці молока. Одним з найефективніших способів зменшення втрат сироватки та максимального використання всіх її компонентів є організація її переробки в концентрати, що довго зберігаються – сухі та згущені.