Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційні послуги в сфері гостинності(2022) Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаДокумент Plant-based milk alternatives for hospitality industry(2024) Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Lukashuk, DariiaThere is a demand for non-dairy milk alternatives among restaurant guests to substitute milk in coffee, teas, smoothies, and other drinks and foods. Many foodservice establishments are adding plant-based milks to their menus to satisfy customer needs, according to the trend of wellbeingДокумент Електромеханічне обладнання для закладів ресторанного господарства(2022) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем ВасильовичПроаналізовано сучасні види електромеханічного обладнання, яке використовується в закладах ресторанного господарства. Було досягнуто висновку, що сучасне професійне обладнання для закладів ресторанного господарства допомагає автоматизувати процес приготування їжі, зробити її не тільки смачною, але й корисною. Modern types of electromechanical equipment used in restaurants are analyzed. It was concluded that modern professional equipment for restaurants helps to automate the process of food preparation, to make it not only tasty, but also useful.Документ Catering is the guarantee of successful development restaurant business(2022) Antonenko, Artem; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe features of the application of catering in the restaurant industry as one of the additional areas of services are considered. Varieties of catering and market analysis of restaurants in Ukraine that use this service are considered. Розглянуто особливості застосування кейтерингу в закладах ресторанного господарства як одну з додаткових сфер послуг. Розглянуто різновиди кейтерингу та аналіз ринку закладів ресторанного господарства України які використовують дану послугу.Документ Екопосуд з харчових відходів(2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаНаш сучасний світ розвивається стрімкими темпами. З кожним роком науково-технологічний прогрес зростає, з’являються нові технології і механізми, які сприяють поліпшенню життя людей. Сміттєва проблема є актуальною для багатьох регіонів України, яка пов’язана з недостатньо ефективною утилізацією твердих побутових відходів. Мотивами використання одноразового посуду є його компактність, міцність та досить тривалий строк придатності. Тому, екопосуд, вироблений з біорозкладаного матеріалу, може повністю замінити продукцію з полімерів, виготовлених з невідновлюваної природної сировини – газу і нафти.Документ Тенденції у виробництві їжі та напоїв(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаВиклик сектору HoReCa посилюється і зростаючими тенденціями в харчуванні, такими як: продовження зростання важливості здорового харчування - cпоживачі потребують продуктів, що підвищують імунітет, нових рослинних альтернатив, всесвітньовідомих смаків та технологічно вдосконалених продуктів. Тому в роботі було проаналізовано п’ять найбільших тенденцій, які вплинуть на виробництво їжі та напоїв у 2021 році.Документ Інновації у їжі та напоях, тренди(2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаПроблема харчування є досить актуальною у всі часи. Вітчизняними науковцями приділено значну увагу загальним питанням інноваційного розвитку сфери ресторанного бізнесу та інноваційних процесів в закладах ресторанного господарства, проте подальшого розвитку потребують питання використання маркетингових інноваційних інструментів та технологій. Тому в роботі було наведено характеристику сучасних трендів інновацій в ресторанному господарстві.Документ Інновації ресторанного бізнесу(2021) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ наш час науково-технічного прогресу інновації в ресторанному бізнесі відіграють чи не головну роль у висококонкурентній боротьбі ресторанів за кожного клієнта. Застосування новітніх технологій ресторанного бізнесу дозволяють рестораторам підвищити ефективність свого господарства, знаходити нові резерви підвищення якості обслуговування та надання нових послуг. Тому робота була присвячена характеристиці сучасних інновацій в ресторанному господарстві.Документ Тенденції розвитку ресторанного господарства(2019) Дочинець, Інга ВікторівнаРозглянуто перспективи розвитку ресторанного господарства на сьогодні. Тhe prospects of restaurant industry development for today are consideredДокумент Гастрономія майбутнього(2014) Матюшенко, Раїса ВасилівнаУ житті ресторанів різних країн існують деякі зовсім протилежні традиції. Наприклад, у США більшість ресторанів задовольняються стандартним меню, до якого звикла більша частина їх постійних відвідувачів, де в якості гарніру - нарізані шматочки помідорів та цибулі, дрібно посічена петрушка та соус. Іноді шеф-кухар пропонує нову страву, але вона викликає незадоволення керівників ресторану, тому як виглядає екстравагантно або має незвичайний смак. Така тенденція існує не тільки у США, а й у більшості країн. In life there are restaurants around some completely opposite tradition. For example, most restaurants in the United States met the standard menu, which used most of their regulars, which as a side dish - sliced slices of tomatoes and onions, finely chopped parsley and sauce. Sometimes the chef offers a new dish, but it causes dissatisfaction restaurant managers, as looks like extravagant or has an unusual taste. This trend does not exist only in the US but in most countries.