Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Модифікація активного вугілля із деревних відходів для виробництва горілчаної продукції високої якості(2020) Шендрік, Тетяна Георгіївна; Ісаєнко, Володимир Миколайович; Куц, Анатолій Михайлович; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі експериментально доведено, що модифікація активного вугілля із піролізованої деревини дубу є перспективним для лікеро-горілчаного виробництва завдяки більш високим технологічним і фізико-хімічним характеристикам порівняно з активним вугіллям марки БАУ-А. The work experimentally proved that the modification of activated carbon from pyrolyzed oak wood is promising for liquor-vodka production due to higher technological and physicochemical characteristics compared to BAU-A activated carbon.Документ Використання активного вугілля марки БАУ-А для обробки водно-спиртової рідини в лікеро-горілчаному виробництві(2005) Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті розглянуто основні переваги та недоліки активного вугілля марки БАУ-А для обробки водно-спиртових сумішей у лікеро-горілчаному виробництві. In the article basic advantages and lacks of active coal of brand of БАУ-А are considered for treatment of water-alcohol liquid in alcoholic beverage production.Документ Методика обработки сортировки активными углями на модельной установке в ликероводочном производстве(2008) Кузьмин, Олег ВладимировичПобудова експериментального стенду, для можливого моделювання процесу адсорбції водно-спиртової суміші на активному вугіллі. Construction of an experimental stand, for possible modeling of the process of adsorption of a water-alcohol mixture on active coal.Документ Активне вугілля у водопідготовці при виробництві алкогольної та безалкогольної продукції(2016) Юрченко, Юлія; Савлук, Павло Олександрович; Самченко, Ірина Олександрівна; Олійник, Світлана ІванівнаПроведено дослідження активного вугілля зі шкаралупи кокосового горіха, встановлено його механічні та фізико-хімічні показники, визначено перспективність застосування у водопідготовці для лікеро-горілчаного виробництва. The research of active coal from the shell of coconut was carried out, its mechanical and physico-chemical parameters were determined, the prospects of application in water preparation for the distillery production were determined.Документ Застосування фільтрувально-сорбційних матеріалів під час знезалізнення та деманганації технологічної води у виробництві лікеро-горілчаної продукції(2010) Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Опанасюк, Тетяна ІванівнаДосліджено гранульоване бітумінозне активне вугілля марки Centaur та штучні кристалічні цеоліти марок Crystal-Right 100 та Crystal-Right 200 під час знезалізнення та деманганації води у лікеро-горілчаному виробництві. Питомий об’єм очищеної води, об./об.: Centaur – 700, Crystal-Right 100 – 1000, Crystal-Right 200 – 1200 при цьому ступінь регенерації для: Centaur становить 55 - 60%, Crystal-Right 100 та Crystal-Right 200 становить 90 – 95%.Документ Использование сорбции йода в оценке активного угля для ликеро-водочного производства(2010) Ловягин, Александр Николаевич; Кузьмин, Олег Владимирович; Ковальчук, Владимир ПетровичОценена возможность использования йодного числа для оценки сорбционной способности активного угля. The possibility of using an iodine number to evaluate the sorption capacity of active coal.Документ Prospective assessment of the use of the carbonized wood waste of food industry for the production of activated carbon(2016) Kuzmin, Oleg; Shendrik, TatianaThe paper assessed perspectives of carbonated wood waste for the production of activated carbon, so it can be concluded that the introduction of resource-saving and environmental technologies will lead to restored production in the food industry. В роботі оцінена перспективність використання карбонізованих деревних відходів для виробництва активного вугілля, тому можна зробити висновок, що впровадження ресурсозберігаючих та природоохоронних технологій призведуть до відновлюваного виробництва у харчовій промисловості.