Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Вплив температури на бродильну активність та зберігання пивних дріжджів
    (2021) Попівнич, Марина Олегівна; Бондар, Микола Васильович
    На основі теоретичних та експериментальних досліджень встановлено температури приготування і зберігання дріжджів для забезпечення їх бродильної активності.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження фізико-механічних властивостей пивних дріжджів
    (2007) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович
    Досліджено фізико-механічні властивості пивних дріжджів для визначення оптимальних параметрів сушіння. Investigated the physical and mechanical properties of brewer's yeast to determine the optimal parameters of drying.
  • Ескіз
    Документ
    Результати термічного аналізу дріжджів пивних
    (2006) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович
    Проведені термічні та кінетичні дослідження процесу сушіння пивних дріжджів. Conducted the thermal and kinetic research of drying of brewer's yeast.
  • Ескіз
    Документ
    Залишкові пивні дріжджі - перспектива використання
    (2005) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович
    Наведена перспектива використання сухих пивних дріжджів. Приведенная перспектива использования сухих пивных дрожжей. Present the prospect of using dried brewer's yeast.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу зневоднення пивних дріжджів
    (2004) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович
    Досліджено напрямки процесу зневоднення пивних дріжджів. Directions of investigated dehydration process brewer's yeast.