Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
60 результатів
Результати пошуку
Документ Професійні вимоги до стендиста на профільних виставках(2024) Кислицька, Марія Всеволодівна; Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Гостинність як перспективний складник сфери послуг(2021) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто сучасний стан сфери послуг, яку забезпечують вітчизняні підприємства готельно-ресторанного господарства.Документ Використання прийомів мерчандайзингу в закладах ресторанного господарства(2024) Ущаповський, Артем ОлеговичВ роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців індустрії гостинності. Для обробки, викладення та узагальнення отриманої інформації використані методи системного пошуку, аналізу та синтезу. Прийоми мерчандайзингу надають можливість закладу бути конкурентоспроможним, навіть в умовах воєнного часу. Тому власники закладів ресторанного господарства використовують мерчандайзинг як прогресивну технологію для просування продукції та послуг в свої закладахДокумент Інноваційні зміни в готельно-ресторанному бізнесі в умовах пандемії(2021) Нікітіна, Тетяна Андріївна; Богуславський, Олександр ВолодимировичСьогодні готельно-ресторанний бізнес повинен функціонувати у форс-мажорних обставинах, в умовах пандемії, з постійними обмеженнями діяльності через карантин, накладений державами. Така ситуація спостерігається у всьому світі. Інноваційним проривом, виходом із цієї непростої ситуації стало активне впровадження комп’ютеризації, Інтернет-технологій, Інтернет-сервісів, які допомагають існуванню ресторанного бізнесу сьогодні, та відкриває нові можливості для просування свого товару на ринок.Today, the hotel and restaurant business must operate in force majeure, in a pandemic, with constant restrictions on activities due to quarantine imposed by states. This situation is observed all over the world. An innovative breakthrough, a way out of this difficult situation was the active introduction of computerization, Internet technologies, Internet services, which help the existence of the restaurant business today, and opens up new opportunities for promoting your goods to the market.Документ Економічна доцільність впровадження інноваційної послуги оксигіпертермії у готелі(2021) Голобородько, Олександр Олександрович; Нікітіна, Тетяна АндріївнаІнновації є рушійною силою для розвитку готельного бізнесу, не тільки дозволяючи готелю зайняти лідируючі позиції у своїх сегментах ринку, а й відповідати світовим стандартам готельних послуг. Тому актуальним є впровадження у діяльність готелю все нових інноваційних послуг, зокрема послуги оксігіпертермії.Innovation is the driving force for the development of the hotel business, not only allowing the hotel to take a leading position in its market segments, but also to meet the global standards of hotel services. Therefore, it is relevant to introduce into the hotel's activities all the new innovative services, in particular, oxyhyperthermia services.Документ Інноваційний розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні(2021) Греба, Софія Романівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаУ наш час готельно-ресторанна справа це стрімко розвиваюча та одна із найбільш затребуваних та найпрестижніших галузей, що приносить величезні прибутки як в Європі, так і по всьому світу. Цей бізнес як одна із складових туризму, має свій вплив і на український ринок. Запровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанний бізнес приводить до збільшення кількості гостей, а також до пошуку нових оригінальних рішень керування бізнесом. Nowadays, the hotel and restaurant business is a rapidly developing and one of the most demanded and prestigious industries, it brings huge profits both in Europe and around the world. This business, as one of the components of tourism, has its impact on the Ukrainian market. The introduction of innovative technologies in the hotel and restaurant business leads to an increase in the number of guests, as well as to the search for new original business management solutions.Документ Екологізація, як інновація в готельно-ресторанному господарстві(2021) Боровик, Тетяна Миколаївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаЗначення екологізації готельно-ресторанних послуг у сучасних умовах набуває величезного значення у зв’язку з еко трендом на збереження довкілля, підвищенням попиту на екологічно безпечні товари та послуги. Все більше споживачів обирають засіб розміщення або заклад харчування звертаючи увагу не тільки на ціни та місце розташування, а й на прагнення готелю чи ресторану знизити свій вплив на навколишнє середовище.The importance of greening hotel and restaurant services in modern conditions is of great importance in connection with the eco-trend towards preserving the environment, increasing demand for environmentally friendly goods and services. More and more consumers are choosing accommodation or catering, paying attention not only to prices and location, but also the desire of a hotel or restaurant to reduce its impact on the environment.Документ Впровадження індивідуального харчування в підприємствах гостинності(2021) Терида, Юлія Романівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаРаціон харчування кожної людини повинен бути збалансованим та корисним. На сьогодні виділяють понад одинадцять видів індивідуального харчування, яке допомагає покращити обмінні процеси в організмі, провести корекцію харчової поведінки, оздоровити організм та підвищити імунітет. Харчування за групами крові пропонується впровадити в туристично-спортивний готель, адже правильно підібраний раціон харчування та комплекс фізичних вправ допоможуть отримати якісний результат. Впровадження послуги індивідуального харчування в готелі буде відбуватися за розробленим алгоритмом. Після чого оформлюється спеціальна картка в яку заноситься нижчеописана інформація. Everyone's diet should be balanced and healthy. Today there are more than eleven types of individual nutrition, which helps to improve metabolic processes in the body, to correct eating behavior, improve the health of the body and increase immunity. Food by blood groups is proposed to be introduced in the tourist and sports hotel, because the right diet and a set of physical exercises will help to get a quality result. The introduction of individual catering services in the hotel will take place according to the developed algorithm. Then a special card is issued in which the following information is entered.Документ Роль «soft skills» в сфері гостинності(2019) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Бортнічук, Олег ВікторовичДосліджено роль та вплив «soft skills» при працевлаштуванні персоналу на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Визначено пріоритетні навички для персоналу. Отримані дані доводять актуальність та необхідність проведення подальших досліджень The role and influence of "soft skills" in the employment of the staff for enterprises of the hotel and restaurant industry was investigated. Priority skills for staff have been identified. The obtained data has prove the relevance and necessity of further researchДокумент Гостинність, як психологічний аспект обслуговування туристів(2019) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано, як психологічні аспекти впливають на обслуговування туристів. Сharacterized how psychological aspects affect the service of tourists.