Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз ринку рослинних аналогів молочних напоїв та перспективи його розширення в Україні
    (2020) Щербацька, Інна Сергіївна; Профатило, Лілія Миколаївна; Галушка, Світлана А.; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Plant-based milk alternatives for hospitality industry
    (2024) Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Lukashuk, Dariia
    There is a demand for non-dairy milk alternatives among restaurant guests to substitute milk in coffee, teas, smoothies, and other drinks and foods. Many foodservice establishments are adding plant-based milks to their menus to satisfy customer needs, according to the trend of wellbeing
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність розробки ковбасних виробів для людей з непереносимістю лактози
    (2024) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Рувінський, Олександр Олександрович
    Лактозна непереносимість є поширеною проблемою, яка впливає на якість життя та харчування значної частини населення. Цей стан характеризується відсутністю або недостатнім виробленням лактази, ферменту, який розщеплює лактозу - цукор, що міститься в молоці та молочних продуктах. Оскільки молочні продукти широко вживаються у різних рецептурах приготування ковбасних виробів та є ключовим джерелом білка, вуглеводів та кальцію, вирішення проблеми лактозної непереносимості стає актуальною задачею сучасної харчової промисловості.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості використання альтернативних видів молока в технології кавових напоїв
    (2020) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович
    Обґрунтовано доцільність розширення асортименту кави для забезпечення споживачів з непереносимістю лактози шляхом використання нових видів альтернативного молока (соєвого, мигдального, кокосового, вівсяного, рисового) та покращення якості напоїв з ними.The expediency of expanding the range of coffee to provide consumers with lactose intolerance through the use of new types of alternative milk (soy, almond, coconut, oat, rice) and improve the quality of beverages with them.
  • Ескіз
    Документ
    Способи гідролізу лактози у виробництві безлактозних продуктів
    (2013) Сус, Л. В.; Усатюк, Світлана Іванівна
    Розглянуто способи гідролізу лактози для виробництва безлактозних продуктів. The methods of lactose hydrolysis for production the non-lactose products have been viewed.