Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз ринку рослинних аналогів молочних напоїв та перспективи його розширення в Україні(2020) Щербацька, Інна Сергіївна; Профатило, Лілія Миколаївна; Галушка, Світлана А.; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Plant-based milk alternatives for hospitality industry(2024) Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Lukashuk, DariiaThere is a demand for non-dairy milk alternatives among restaurant guests to substitute milk in coffee, teas, smoothies, and other drinks and foods. Many foodservice establishments are adding plant-based milks to their menus to satisfy customer needs, according to the trend of wellbeingДокумент Актуальність розробки ковбасних виробів для людей з непереносимістю лактози(2024) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Рувінський, Олександр ОлександровичЛактозна непереносимість є поширеною проблемою, яка впливає на якість життя та харчування значної частини населення. Цей стан характеризується відсутністю або недостатнім виробленням лактази, ферменту, який розщеплює лактозу - цукор, що міститься в молоці та молочних продуктах. Оскільки молочні продукти широко вживаються у різних рецептурах приготування ковбасних виробів та є ключовим джерелом білка, вуглеводів та кальцію, вирішення проблеми лактозної непереносимості стає актуальною задачею сучасної харчової промисловості.Документ Особливості використання альтернативних видів молока в технології кавових напоїв(2020) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичОбґрунтовано доцільність розширення асортименту кави для забезпечення споживачів з непереносимістю лактози шляхом використання нових видів альтернативного молока (соєвого, мигдального, кокосового, вівсяного, рисового) та покращення якості напоїв з ними.The expediency of expanding the range of coffee to provide consumers with lactose intolerance through the use of new types of alternative milk (soy, almond, coconut, oat, rice) and improve the quality of beverages with them.Документ Способи гідролізу лактози у виробництві безлактозних продуктів(2013) Сус, Л. В.; Усатюк, Світлана ІванівнаРозглянуто способи гідролізу лактози для виробництва безлактозних продуктів. The methods of lactose hydrolysis for production the non-lactose products have been viewed.