Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 30
  • Ескіз
    Документ
    Типи та методи організації виробництва на хлібопекарському підприємстві
    (2022) Ліманська, Наталія Володимирівна
    У роботі досліджено стратегію запобігання ремонтів виробничих ліній на хлібопекарських підприємствах. Вона включає систему збору і обробки інформації про надійність технологічного обладнання. Також у роботі розглядається оцінка рівня надійності устаткування в залежності від типів виробництва. З цією метою пропонується застосовувати спостереження за обладнанням в умовах безперервного виробництва продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Наукові основи методики формування працеохоронних умінь і навичок засобами імітаційного моделювання
    (2022) Соколова, Олександра Андріївна; Євтушенко, Ольга Володимирівна
    У роботі проаналізовано модель підготовки фахівця з працеохоронної діяльності, яка є тим інструментом, що дозволяє вивчити розбіжність між знаннями і навичками, отриманими здобувачами у закладі вищої освіти, і вимогами, які ставлять перед ними під час виробничого процесу на підприємстві згідно чинного законодавства з охорони праці.
  • Ескіз
    Документ
    Огляд методів інтенсифікації процесу екстрагування
    (2021) Запорожець, Юлія Владиславівна; Бурлака, Тетяна Василівна
    Розвиток нових комбінованих інтенсивних технологій, обумовлених особливостями гідродинаміки, масообміну та тепловими ефектами, для систем тверде тіло-рідина, вимагає удосконалення відповідних теоретичних основ процесу вилучення цільових компонентів і є актуальним. Матеріали для огляду – публікації вітчизняних і зарубіжних авторів, патенти та результати власних експериментальних досліджень із розроблення ефективних способів екстрагування рослинної сировини
  • Ескіз
    Документ
    Методики прискореного тестування у виробництві напоїв
    (2023) Олійник, Світлана Іванівна; Дороніна, Марта Сергіївна
    Висвітлено методики тестування напоїв у реальному часі, прискорений метод випробування, випробування у термошафі, визначення прискореного проникнення кисню, прогнозованої стійкості лікеро-горілчаних напоїв
  • Ескіз
    Документ
    Методи прийняття управлінських рішень
    (2021) Якимчук, Тетяна Володимирівна
    Визначено сутність поняття “методи прийняття рішень”, обґрунтовано актуальність використання різних методів в підвищенні ефективності прийнятих рішень, розглянуто фактори, які впливають на вибір методів. The essence of the concept “decision-making methods” is determined, the relevance of the using various methods for increasing the effectiveness of decisions is substantiated, and the factors that influence the choice of methods are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Методи виокремлення закладів ресторанного господарства від конкурентів та залучення нових гостей в контексті здорового способу життя
    (2022) Нікітюк, Анастасія Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Коваль, Ольга Володимирівна
    У роботі наведено способи удосконалення організації харчування для компенсації цукрового діабету в закладах ресторанного господарства. The paper presents ways to improve the organization of nutrition to compensate for diabetes in restaurants.
  • Ескіз
    Документ
    Практичні аспекти динамічного аналізу роботи маніпулятора
    (2019) Іващенко, Дмитро Русланович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Валіулін, Геннадій Раіфович; Вітюк, Олександр Андрійович
    Представлено розробку методики формалізованого підходу до кінематичного й динамічного аналізу маніпулятора в середовищі ПП Mathcad. The development of a method of a formalized approach to the kinematic and dynamic analysis of a manipulator in the environment of the Mathcad PP is presented.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу формоутворення захисної упаковки типу «SingleBubble» із рулонних заготовок
    (2019) Мусін, Булат Рашитович; Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій Володимирович
    Сучасна пакувальна галузь використовує широкий спектр видів упаковок за формою та матеріалами. Стрімко розвиваються технологіїй способи пакування харчових продуктів. Зокрема, 2007 року на ринок упаковки було введено новий вид - повітряну захисну упаковку. Аналіз пакувального обладнання довів можливість розвитку потенціалу використання такої упаковки для харчових продуктів. The modern packaging industry uses many types packages that differ in form and materials. The technologies and methods of food packaging are rapidly developing. In particular, in 2007, a new type of packaging was introduced into the packaging market called air-protective packaging. The analysis of packaging equipment proved the possibility of developing the potential of using such packaging for food product
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу формоутворення плівкової повітряної захисної упаковки
    (2019) Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій Володимирович
    Сучасна пакувальна галузь використовує широкий спектр видів упаковок за формою та матеріалами. Аналіз пакувального обладнання довів можливість розвитку потенціалу використання повітряної захисної упаковки для харчових продуктів. The modern packaging industry uses many types packages that differ in form and materials. The analysis of packaging equipment proved the possibility of developing the potential of using air-protective packaging for food products.
  • Ескіз
    Документ
    Принципи і методи подолання конфліктів в управлінні
    (2015) Хміль, Тарас; Березянко, Тамара Володимирівна