Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Подрібнення оптимізованих зернових сумішей(2017) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Петренко, Алла Олександрівна; Шатківська, Олена ВікторівнаВ статті наведені результати експериментальних досліджень процесу подрібнення зернової та олійної сировини, а також їх сумішей у різних співвідношеннях. Рекомендовано створення оптимізованих за ціною зернових сумішей з подальшим їх подрібненням до необхідних параметрів. Отримані результати, дали змогу розрахувати модуль крупності продуктів подрібнення, встановити вид помелу. The article presents the results of experimental studies of the grinding process of grain and oilseeds, as well as their mixtures in various ratios. It is recommended to create optimized for the price of grain mixtures with subsequent shredding them to the required parameters. The obtained results allowed to calculate the size of the grinding product, to set the type of grinding.Документ Визначення крупності зернової та олійної сировини після її подрібнення(2016) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Кожевнікова, Маргарита ІгорівнаВ статті наведені результати експериментальних досліджень процесу подрібнення зернової та олійної сировини, а також їх сумішей у різних співвідношеннях. Отримані результати, дали змогу розрахувати модуль крупності продуктів подрібнення, встановити вид помелу. Також в статті наведено результати подрібнення соняшнику та кукурудзи при зміні їх вологості. The article presents the results of experimental studies of the process of grinding grain and oilseeds, as well as mixtures in different proportions. The results helped to calculate the size of the products grinding module, set the type of comminution. Also in the article results crushing sunflower and corn at change of humidity.Документ Створення оптимальних кормових сумішей за хімічним складом(2016) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир Анатолійович; Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Пєтухова, Інна СергіївнаВ статті наведенні дослідження з визначенням основних хімічних показників якості кормової суміші із зернової та олійної сировини. Запропоновано використання оптимізації, при виробництві кормових сумішей з урахуванням їх хімічного складу і ціни. Отримані суміші володіють більш збалансованим хімічним складом в порівнянні з окремо взятими компонентами. The article studies pointing to the definition of basic chemical indicators of quality forage mixture of grain and oilseeds. The use of optimization in the production of feed mixtures based on their chemical composition and price. The resulting mixture has a balanced chemical composition compared to the individual components.Документ Дослідження впливу технологічного обладнання на травмування зерна кукурудзи(2015) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Шпак, ОльгаВ статті наведено інформацію про якісні показники 5 зразків кукурудзи (органолептичні та фізико-технологічні показники), динаміку зміни вологості і засміченості до та після технологічної обробки, а також характеристику засміченості кукурудзи до та після зберігання. In the article was produced information about qualitative adjectives of 5 corn samples (organoleptical, physical and technological parameters), fluctuations in moisture and debris before and after technological processing and characteristics of corn debris before and after storage.Документ Екструзійна обробка кукурудзи з нетрадиційними компонентами(2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Почеп, Володимир Анатолійович; Улянич, Іван ФедоровичВ статті наведено інформацію про екструдування кукурудзи з нетрадиційними компонентами. Цими компонентами були картопля, буряковий жом і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на тиск в матриці. В статті є результати по екструдуванню сумішей та їх аналіз.Документ Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму(2012) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Улянич, Іван ФедоровичВ статті наведено інформацію про екструдування ячменю та кукурудзи з овочами. Овочевими компонентами були картопля, буряк, морква, гарбуз і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на хімічний та вітамінний склад продукції.