Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалена методика спектрофотометричного визначення ефективності очищення глюкозних розчинів(2003) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Лагода, Володимир АндрійовичРозглядається можливість використання для оцінювання ефективності очищення глюкозних розчинів адсорбентами спектрофотометричних методів і пропонується застосування для цієї мети приладу КФК-3. The possibility of spectrophotometric methods usage in evaluating the effectiveness of glucose solutions purification by adsorbents and proposed use for this purpose the device KFK-3.Документ Очищення пшеничних крохмальних гідролізатів(2006) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Лагода, Володимир АндрійовичЗапропонована технологія очищення та фільтрування крохмальних гідролізатів із пшениці від речовин жиро-білкового комплексу та знебарвлення за допомогою бентоніту та флокулянта. The technology of purification and filtration of wheat starch hydrolysates from substances lipid-protein complex and discoloration with bentonite and flocculant is proposed.Документ Дослідження фільтрувальних властивостей гідролізату, одержаного із пшениці(2006) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Немирович, Петро Михайлович; Лагода, Володимир Андрійович; Погорілий, Тарас МихайловичВивчено основні фільтрувальні властивості гідролізату, одержаного із пшениці ферментативним методом. Визначено коефіцієнт консолідації осаду, який є узагальненим показником фільтрувальних властивостей гідролізату і дозволяє встановити оптимальний тиск фільтрування. Researched the basic filtering properties of hydrolyzate derived from wheat by enzymatic method. Determined coefficient of sediment consolidation, which is a generalized indicator of filtering properties of the hydrolyzate and allows to set optimum pressure of filtration.Документ Фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці(2006) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Лагода, Володимир АндрійовичДосліджено фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці ферментативним гідролізом, а також проведено аналіз їх взаємозв'язку з його фільтрувальними властивостями. Researched physico-chemical properties of the hydrolyzate obtained from enzymatic hydrolysis of wheat, and analyzed their relationship with its filtering properties.Документ Ізоелектрофоретичне фокусуюче розділення крохмального гідролізату з пшениці(2007) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Лагода, Володимир АндрійовичЗапропоновано ефективний ізоелектрофоретичний фокусуючий метод очищення та розділення крохмальних гідролізатів. An effective izoelektroforetic focusing method for purification and separation of starch hydrolysates is offered.