Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалю
    (2014) Пічкур, Віталій Яковлевич; Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Наведено результати досліджень основних фізико-хімічних властивостей зразків набухаючого крохмалю, отриманого шляхом модифікації нативного крохмалю різного походження. Наведено результати досліджень основних фізико-хімічних властивостей зразків набухаючого крохмалю, отриманого шляхом модифікації нативного крохмалю різного походження. The results of investigations of the basic physical and chemical properties of swollen starch samples obtained by modifying native starch of various origin are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Натуральна основа для киселю швидкого приготування
    (2017) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Наведено результати досліджень рецептур харчоконцентратів киселів швидкого приготування, збагачених біологічно активними речовинами. The article presents the results of studies of formulations of instant cooking food concentrates of kissel enriched with biologically active substances.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури фруктової начинки для борошняних кондитерських виробів
    (2017) Костенко, Анастасія; Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Викладено результати дослідження властивостей фруктових начинок на основі стабілізаційних систем з пектину і модифікованого крохмалю. The results of research on the properties of fruit fillings on the basis of stabilization systems from pectin and modified starch are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка рецептури концентрату киселю на основі каркаде
    (2017) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Бортнічук, Олег Вікторович
    У статті описано технологію отримання сухого екстракту каркаде на основі модифікованого набухаючого крохмалю. The article is devoted to the development of a recipe for quick- cooking instant edible fast food concentrate with increased biological value.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження структурно-механічних властивостей модельних систем на основі пектину
    (2012) Лисий, Олександр Віталійович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Викладено результати досліджень структурно-механічних властивостей модельних систем на основі пектину. Проаналізовано стабілізаційні композиції пектин-крохмаль із структуроутворюючими властивостями для використання у фруктових начинках коекструзійних виробів. The results of studies of structural and mechanical properties of model systems based on pectin are presented. Stabilizing composition pectin-starch for fruit filling of co-extrusion products and their structure properties was analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Властивості стабілізаційних систем на основі пектину
    (2012) Грабовська, Олена Вячеславівна; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Лисий, Олександр Віталійович; Пічкур, Віталій Яковлевич
    Досліджено структурно-механічні властивості модельних стабілізаційних композицій пектин-крохмаль для використання у фруктових начинках коекструзійних виробів. The results of studies of structural and mechanical properties of model systems based on starch-pectin as stabilizing composition of fruit fillings for co-extrusion products are presented.