Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Використання інгредієнтів рослинного походження в технології спредів
    (2009) Петрина, Алла Богданівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна
    Досліджено функціонально-технологічні властивості різних видів борошна у поєднанні з молочною сировиною: форми зв’язків, що виникають при взаємодії таких інгредієнтів з жиром рослинного і тваринного походження та вологою молочної основи (молока знежиреного). Investigated functional and technological properties of different types of flour in combination with raw milk: form relationships arising from the interaction of these ingredients with the fat of vegetable and animal origin, as well as moisture milk base (skim milk).
  • Ескіз
    Документ
    Мікроструктурне дослідження рослинно-жирових емульсій
    (2011) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Петрина, Алла Богданівна
    В статті досліджено мікроструктуру рослинно-жирових емульсій із внесенням апельсинових харчових волокон. Наведено результати мікроскопіювання. Встановлено оптимальну кількість введення в рецептури рідкої рослинної олії In the article the microstructure of vegetative-fatty emulsions is investigational with bringing of orange food fibres. Results over of microscoping are brought. The optimal amount of introduction is set to compounding of liquid vegetative butter.
  • Ескіз
    Документ
    Математичне моделювання показників якості молочно-рослинних систем
    (2007) Онопрійчук, Олена Олександрівна; Петрина, Алла Богданівна; Пасічний, Василь Миколайович; Грек, Олена Вікторівна
    Застосовано повнофакторний експеримент для визначення оптимальних параметрів підготовки продуктів переробки зернових з метою покращення якості готових сиркових виробів. Отримані рівняння регресії дають змогу з високою точністю визначити функції виходу технологічних показників в інтервалі варіювання змінних факторів.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія спреду з наповнювачем
    (2008) Грек, Олена Вікторівна; Петрина, Алла Богданівна; Тимчук, Алла Вікторівна
    Розроблена нова технологія виробництва спреду з наповнювачем, яка передбачає часткову заміну сухого знежиреного молока (маслянки) функціонально-технологічним інгредієнтом – екструдатом рису або пшениці. Встановлено, що його введення дозволяє покращити консистенцію, підвищити харчову та біологічну цінність готового продукту.
  • Ескіз
    Документ
    Нове у технологіях спредів з наповнювачами
    (2010) Петрина, Алла Богданівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна
    У даній статті проаналізовано сучасні технології спредів та запропоновано вносити до молочно-жирової основи продукти переробки рослини-дикоросу, а саме шрот та олію з плодів розторопші плямистої.
  • Ескіз
    Документ
    Спред з харчовими волокнами
    (2009) Петрина, Алла Богданівна; Красуля, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна
    З′ясовано можливості включення харчових волокон в якості функціонально-технологічних інгредієнтів рослинного походження в технології спредів з наповнювачами.