Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Використання інгредієнтів рослинного походження в технології спредів(2009) Петрина, Алла Богданівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Грек, Олена ВікторівнаДосліджено функціонально-технологічні властивості різних видів борошна у поєднанні з молочною сировиною: форми зв’язків, що виникають при взаємодії таких інгредієнтів з жиром рослинного і тваринного походження та вологою молочної основи (молока знежиреного). Investigated functional and technological properties of different types of flour in combination with raw milk: form relationships arising from the interaction of these ingredients with the fat of vegetable and animal origin, as well as moisture milk base (skim milk).Документ Мікроструктурне дослідження рослинно-жирових емульсій(2011) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Петрина, Алла БогданівнаВ статті досліджено мікроструктуру рослинно-жирових емульсій із внесенням апельсинових харчових волокон. Наведено результати мікроскопіювання. Встановлено оптимальну кількість введення в рецептури рідкої рослинної олії In the article the microstructure of vegetative-fatty emulsions is investigational with bringing of orange food fibres. Results over of microscoping are brought. The optimal amount of introduction is set to compounding of liquid vegetative butter.Документ Математичне моделювання показників якості молочно-рослинних систем(2007) Онопрійчук, Олена Олександрівна; Петрина, Алла Богданівна; Пасічний, Василь Миколайович; Грек, Олена ВікторівнаЗастосовано повнофакторний експеримент для визначення оптимальних параметрів підготовки продуктів переробки зернових з метою покращення якості готових сиркових виробів. Отримані рівняння регресії дають змогу з високою точністю визначити функції виходу технологічних показників в інтервалі варіювання змінних факторів.Документ Технологія спреду з наповнювачем(2008) Грек, Олена Вікторівна; Петрина, Алла Богданівна; Тимчук, Алла ВікторівнаРозроблена нова технологія виробництва спреду з наповнювачем, яка передбачає часткову заміну сухого знежиреного молока (маслянки) функціонально-технологічним інгредієнтом – екструдатом рису або пшениці. Встановлено, що його введення дозволяє покращити консистенцію, підвищити харчову та біологічну цінність готового продукту.Документ Нове у технологіях спредів з наповнювачами(2010) Петрина, Алла Богданівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена ВікторівнаУ даній статті проаналізовано сучасні технології спредів та запропоновано вносити до молочно-жирової основи продукти переробки рослини-дикоросу, а саме шрот та олію з плодів розторопші плямистої.Документ Спред з харчовими волокнами(2009) Петрина, Алла Богданівна; Красуля, Олена Олександрівна; Грек, Олена ВікторівнаЗ′ясовано можливості включення харчових волокон в якості функціонально-технологічних інгредієнтів рослинного походження в технології спредів з наповнювачами.