Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Експертиза якості сирів
    (ООО "Компания Биопром", 2014) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Розглянуто питання щодо експертизи якості сиру, порядок її проведення.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив способу пакування на вміст вільних амінокислот у м'яких розсільних сирах
    (Иваново Маркова АД, 2014) Рябченко, Наталія Олександрівна
    У статті дослідженно вплив різних способів пакування і зберігання на споживні властивості м’яких розсільних сирів, а також зміни їх якості у процесі зберігання. The aim of the article is to study the influence of different ways of packaging and storage on consumer properties of soft pickled cheeses, as well as changes in quality during storage.
  • Ескіз
    Документ
    Значення консистенції харчових продуктів
    (2015) Рябченко, Наталія Олександрівна
    У статті розглянуто питання значення консистенції харчових продуктів. Наведено класифікацію показників консистенції та структури з точки зору якості продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації в асортименті розсільних сирів
    (РВВ НЛТУ, 2008) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Розглянуто питання щодо інновацій в асортименті та упакуванні м'яких розсільних сирів. Обґрунтовано доцільність і перспективність застосування дієтичної добавки "Ламідан" у виробництві м'яких розсільних сирів. The questions of assortment and innovation in packaging soft brined cheeses. The expediency and prospects of using dietary supplements "Lamidan" in the production of soft brined cheeses.
  • Ескіз
    Документ
    Асортимент і якість м’яких розсільних сирів на ринку України
    (2008) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Проаналізовано ринок м'яких розсільних сирів, його частка в загальному виробництві сирів. Представлено аналіз виробництва м'яких розсільних сирів та їх класифікація. Досліджено асортимент розсільних сирів, який складається в основному з імпортних розсільних сирів. In the article the data about the market of brine soft cheeses, the share of brine cheeses in the market among other cheeses; manufacture and classification of the cheeses. Assortment of soft brine cheeses have researched. Analysis of assortment of brine soft cheeses, which are sold in the market of the Ukraine dairy product, states that it is formed mainly off the import cheeses. Special attention is allotted to properties of soft brine cheeses such as organoleptic and physical and chemical properties of brine cheeses.
  • Ескіз
    Документ
    Структурно-механічні властивості як складова якості м'яких розсільних сирів
    (2009) Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій Олександрович; Рябченко, Наталія Олександрівна
    В статті проаналізовано чинники, які впливають на консистенцію м’яких розсільних сирів, досліджені їх фізико-хімічні показники якосты, визначено силу різання, та встановлені раціональні швидкості нарізання м’яких розсільних сирів. In the article there is the data about the factor which influence on the consistency of the soft brine cheeses, researched their physical & chemical properties, defined force of cutting and rational speed of cutting of the soft brine cheeses.