Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинки
    (2016) Бондаренко, Дмитро Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Корецька, Ірина Львівна
    Ключовим моментом дослідження є вибір найякіснішого зразка пектину, технічна документація якого відповідає наданим характеристикам, а сам пектин буде найкращим для використання його в технологіях солодких страв. The key point of the study is to choose the best quality sample pectin technical documentation which meets the characteristics, and the pectin is ideal for use in technologies desserts.
  • Ескіз
    Документ
    Effect of hydrocolloids on the stability of fruit fillings
    (2013) Lysyi, Alexandr; Pichkur, Vitaliy; Zapototska (Herasymenko), Olena; Grabovska, Olena; Kovbasa, Vladimir; Smirnova, Elizabeth
    The paper investigates the effect of hydrocolloids on the stability of fruit fillings resulting in improvement of the nutritional value of co-extrusion products. Verious characteristics of fruit stuffings based on mixture of pectin and modified starch have been studied. As a result of research fruit fillings with pectin and modified starch showed the highest water-retaining capacity as compared with other substances, thus better stuffing’s properties during the storage.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробів
    (2004) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Залевська, Надія Олексіївна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    В статті наведені результати досліджень основних технологічних властивостей рослинних порошків (здатності до набухання, гідрофільності, в’язкості, густини начинок). На основі цих досліджень встановлена можливість збагачення харчовими волокнами фруктових начинок, помадних та кремово-збивних цукерок.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення процесу виготовлення виробів з тіста з начинкою
    (2000) Таран, Віталій Михайлович; Титарчук, Анатолій Олександрович; Мізнік, Лариса Миколаївна
    Висвітлено способи формування виробів з тіста з начинкою. Вказано на ряд типових недоліків при формуванні виробів. Дано пропозиції щодо усунення існуючих недоліків і подальшого удосконалення процесу. Deals with methods of forming products made of dough with filling. Indicated on a number of typical defects in the formation of products. The proposal to eliminate existing weaknesses and further improve the process.
  • Ескіз
    Документ
    Формование песочных пирожных с начинкой
    (1989) Дорохович, Антонелла Николаевна; Оболкина, Вера Ильинична; Сысоев, Иван Аверьянович; Горбунов, Владимир Степанович; Сухий, Леонид Александрович; Малиновский, Виталий Васильевич; Зубач, Леонид Ульянович; Старунь, Светлана Васильевна
    Статья посвящена разработке технологии производства песочных пирожных с наполнителями, которые формуются методом ко-экструзии на автомате А2-ШКМ. В результате проведенных исследований разработаны четыре вида песочных пирожных, которые включают до 35% начинки The article is devoted рroduction engineering sand cakes with fillings that are formed by co-extrusion machine A2-SHKM. The studies developed four types of sand cakes, which include up to 35% filling.
  • Ескіз
    Документ
    Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками
    (2005) Штефан, Євгеній Васильович; Мізнік, Лариса Миколаївна
    Наведено аналітичну модель процесу коекструзії дисперсних матеріалів, зокрема, при виготовленні трубчастих виробів з начинками. An analytical model of the co-extrusion of dispersed materials, particularly in the manufacture of tubular products with fillings.
  • Ескіз
    Документ
    Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технології
    (2004) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Хмелюк, Генадій Олександрович
    Досліджено можливість застосування морської водорості фукус у виробництві жирових начинок для продуктів коекструзії.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної коекструзії з метою контролю їхньої якості
    (2008) Махинько, Людмила Василівна; Мельничук, Петро Дмитрович; Романовський, Іван Якимович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Валерій Миколайович; Житнецький, Ігор Володимирович
    В статті розглянуто новий електрофізичний експрес-метод оцінки якості жирової складової начинок для продуктів високотемпературної коекструзії (подушечок з начинкою) в процесі зберігання. Досліджено взаємозв'язок діелектричної проникності продукту з кислотним та перекисним числами його жирової складової.