Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
30 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології отримання фруктово-овочевого соку, ферментованого квітковим медом(2024) Завалкевич, Надія ВіталіївнаДокумент Розробка системи автоматизації процесу бродіння тіста(2023) Крещенко, Павло АнатолійовичДокумент Проект бродильного відділення пивзаводу потужністю 1,5 млн дал пива на рік з використанням диких дріжджів(2023) Гриценко, Олег МиколайовичДокумент Проект відділення виробництва білих столових сухих вин спеціального типу за кахетинською технологією потужністю 1,5 тис. т за сезон(2023) Степанченко, Ірина ОлександрівнаДокумент Документ Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 7 млн дал пива млн дал пива на рік з впровадженням інноваційних технологій(2023) Кузьменко, Анастасія МиколаївнаДокумент Розробка технологічного обладнання для виробництва чайного гриба потужністю 2000 л/добу(2023) Савчук, Роман ОлександровичДокумент Розроблення ЗБФА з виробництва багетів для печі шириною поду 0,6 м(2022) Біда, Богдан ТарасовичДокумент Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 4,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією головного бродіння та доброджування пива(2022) Сокульський, Едуард ОлексійовичДокумент Проект цеху переробки винограду з виробництва червоних сухих витриманих вин із застосуванням сучасного обладнання потужністю 1,5 тис. т за сезон(2022) Вітковська, Ольга Валентинівна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »