Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Використання штучного холоду при виробництві ягідних напівфабрикатів з підвищеним вмістом вітамінів(2024) Чикун, Олександр МиколайовичДокумент Порівняльний аналіз ефективності роботи холодильної установки для виробництва заморожених напівфабрикатів на базі різних схемних рішень(2024) Наришков, Євгеній ПетровичДокумент Розширення асортименту напівфабрикатів у тістовій оболонці з використанням рослинних збагачувачів(2023) Тихан, Олег ЛюбомировичДокумент Проект цеху по виробництву дрібнофасованого морозива на підприємстві потужністю 3,5 т готової продукції за зміну(2023) Повх, Богдана ВіталіївнаДокумент Проект холодильного підприємства для виготовлення овочевих сумішей продуктивністю 15 тон за добу в м. Лисичанськ(2022) Медуниця, Ян ВолодимировичДокумент Документ Документ Проект розподільчого холодильника місткістю 5000 т з аналізом розподілу повітря в камерах охолодження(2021) Мажура, Ілля ВікторовичДокумент Проект хлібозаводу у м. Олександрія Кіровоградської області з впровадженням технології заморожування частково випечених булочних виробів(2021) Чмихаленко, Анастасія Олександрівна