Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології виробів із листкового тіста в умовах кафе-пекарні(2023) Щербацька, Інна СергіївнаДокумент Удосконалення технології соусів, шляхом підвищення їх харчової цінності для основних страв в кафе(2023) Мазуркевич, Адріана МиколаївнаДокумент Удосконалення технології холодних соусів на ягідних відварах(2022) Лабенська, Наталія ВікторівнаДокумент Удосконалення технології крафтового пива з максимальним збереженням цінних компонентів нетрадиційної сировини(2021) Федорова, Наталія Валеріївна