Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Рекламна стратегія популяризації здорового харчування для дітей на прикладі «Молокія»(2024) Скільська, Валерія ВікторівнаДокумент Проєкт рекламної кампанії для "Яготинський маслозавод. Яготинське для дітей"(2023) Чепелюк, Олександр СергійовичДокумент Розроблення технології солодких страв для кафе-кондитерської(2023) Цірок, Андріана ІгорівнаДокумент Удосконалення нутрієнтного складу здобного печива шляхом застосування насіння чіа(2023) Михальська, Ліліана ВіталіївнаДокумент Розширення асортименту страв із круп для кафе вегацентричного спрямування(2022) Дзюбаненко, Владислав СергійовичДокумент Удосконалення технології страв із використанням ламінарії для вегетаріанського кафе(2022) Голованьова, Марина ОлександрівнаДокумент Дослідження горіхоплідної сировини для створення продуктів нового покоління(2021) Антонік, Анна Григорівна