Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології безлактозного напою лассі(2024) Петров, Євген АндрійовичДокумент Одержання біомаси Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus для використання у харчових продуктах(2024) Михайлова, Поліна ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології отримання молочного цукру-лактози(2023) Прокопенко, Ярослава ІгорівнаДокумент Документ Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів із додаванням лактози та рослинних настоїв для кафе-кондитерської в м. Суми(2021) Рудий, Владислав ВіталійовичДокумент Одержання β-галактозидази культивуванням Thermus thermophilus(2020) Лутай, Олександр Олегович