Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення нутрієнтного складу здобного печива шляхом застосування насіння чіа(2023) Михальська, Ліліана ВіталіївнаДокумент Удосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарні(2023) Роньшина, Крістина ОлексіївнаДокумент Розроблення технології борошняних виробів із винористанням безглютенової сировини(2022) Ряба, Ольга ДмитрівнаДокумент Документ Документ Розробка нового виду сиркового виробу з рослинною білковою складовою(2021) Висоцький, Олександр Олександрович