Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення інформаційної системи підтримки обслуговування клієнтів ресторану «Хачапурі та Вино»(2023) Федоров, Андрій ОлександровичДокумент Проєкт виробництва булочних виробів оздоровчого призначення, збагачених екстрактом стевії(2023) Картиннік, Жасмін-Лоліта ОлександрівнаДокумент Розроблення технології соусів до страв із риби для ресторану першого класу(2023) Янцев, Андрій ВіталійовичДокумент Розроблення технології страв із гідробіонтів та продуктів їх переробки для спеціалізованого кафе(2023) Цюпін, Марія СтепанівнаДокумент Розширення асортименту вегетаріанських страв для спеціалізованого кафе(2023) Гавлюк, Валентина ПетрівнаДокумент Розроблення інформаційної системи діяльності туристичного агентства(2022) Івахненко, Андрій ОлеговичДокумент Рафінація кокосової олії у цеху потужністю 20 т за добу(2022) Давидюк, Ольга ОлександрівнаДокумент Дезодорація пальмової олії у цеху потужністю 135 т за добу(2022) Хаценюк, Олександра ВолодимирівнаДокумент Розроблення інформаційної системи складу ТОВ "Смілаенергопромтранс"(2021) Данченко, Олександр ЮрійовичДокумент Проект цеху по виробництву сухих дитячих каш на підприємстві потужністю переробки молока 180 т за добу(2020) Пилипенко, Ірина Віталіївна