Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології солодких страв з використанням пектиновмісної сировини для кафе загального типу(2024) Бондаренко, Павло ОлексійовичДокумент Удосконалення технології десертних страв для кафе загального типу(2024) Помогаєва, Каріна ЕдуардівнаДокумент Розробка технології солодких страв аюрведичного спрямування(2024) Рибачук, Віталій АнатолійовичДокумент Удосконалення технології солодких страв для кафе загального типу(2023) Касьяненко, Анастасія АндріївнаДокумент Удосконалення технології солодких страв для кафе загального типу(2023) Радченко, Іван ОлександровичДокумент Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської(2023) Подиряко, Анна ВіталіївнаДокумент Моделювання рецептур і технологій солодких страв для ресторану вищого класу(2023) Заболотний, Нікіта АндрійовичДокумент Розроблення технології солодких страв для кафе-кондитерської(2023) Цірок, Андріана ІгорівнаДокумент Удосконалення технології солодких страв для кафе загального типу(2023) Костецька, Христина ЗеновіївнаДокумент Розроблення рецептури солодких страв із використанням пектиновмісної сировини для спеціалізованого кафе(2022) Рибачук, Віталій Анатолійович