Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Обгрунтування вибору сировини та удосконалення способу виробництва дитячих м’ясо-рослинних консервів оздоровчого призначення(2024) Медведюк, Ірина ОлександрівнаДокумент Удосконалення способу виробництва безглютенових кексів, збагачених напівзнежиреним борошном насіння льону, порошком плодів глоду та кунжутом(2024) Приходько, Анастасія АнатоліївнаДокумент Проєкт виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення з використанням пюре ревеню та обліпихи(2023) Копанєва, Анна МихайлівнаДокумент Проєкт виробництва сокового напою антиоксидантної дії на основі вишневого соку, екстрактів зеленого чаю та стевії(2023) Боатрі, Катерина ДмитрівнаДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу(2023) Вінярська, Владислава ВалеріївнаДокумент Удосконалення способу виробництва безглютенового печива на основі рисового борошна з додаванням кеш’ю та шроту насіння гарбуза(2023) Галушко, Марія ВалеріївнаДокумент Проєкт виробництва хліба житнього з використанням симбіотичної закваски та пюре пастернаку(2022) Оніщенко, Назар ІгоровичДокумент Проєкт виробництва кексу оздоровчого призначення, збагаченого сушеним манго та фундуком(2022) Домчук, Ольга СергіївнаДокумент Проект виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого порошками цукрового буряка та червоної горобини(2022) Яворська, Софія ЛюбомирівнаДокумент Проєкт виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пшеничними висівками та морквяним пюре(2022) Медушевський, Дмитро Сергійович